ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Forgyldt Tungsten >>Wolfram legering Fake Gold Rod

Wolfram legering Fake Gold Rod

En top-of-the-line wolfram legering falske guld stang bør matche farven, overfladehårdhed, massefylde, kemiske og nukleare egenskaber guld perfekt. For at gøre dette, kan du starte med en wolfram slug omkring 1/8-inch mindre i hver dimension end tungste falske guld stang du ønsker, så kastede et 1/16 inch lag af ægte rent guld hele vejen rundt wolfram falske guld stang. Dette er ville føle højre i hånden, ville det have en død ringe, når bankede som guld bør, vil produktet teste lige kemisk, det ville veje præcis den rette mængde, og selvom jeg ikke kender dette for sikker, jeg tror wolfram legeret falske guld stang vil også bestå en x-ray fluorescens scanning, den 1/16 "lag af rent guld er nok til at stoppe de røntgenstråler i at nå nogen tungsten. Du vil stort set nødt til at bore det at finde ud af det er falsk.

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg wolfram legering falske guld stang og andre wolfram relaterede produkter i mere end to årtier. Vi er en professionel wolfram falsk guld stang producent. Vores produkt og andre wolfram produkt er kun til souvenir og dekoration formål. Her erklærer vi: Vær venlig ikke at bruge vores produkter til ulovlige formål. Vi kan tilbyde alle former for det som dine krav.

 

Derfor, hvis du er interesseret i wolfram falske guld stang, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 86 592 512 9696.

Relaterede links: Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Producent| Wolfram tunge legering Fremstilling Process
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved