ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Forgyldt Tungsten >>Forgyldt Tungsten Rod

Forgyldt Tungsten Rod

Forgyldt Tungsten Rod

guldbelagte wolfram stang
Forgyldt Tungsten Rod
Ejer til dens fremragende egenskaber af wolfram såsom høj tæthed med lille volumen, højt smeltepunkt, fremragende hårdhed, overlegen slidstyrke, høj trækbrudstyrke, høj duktilitet, guldbelagte wolfram-legering stang og wolfram legering goldenrod kunne betragtes som den særlige stede ved nogle felter. Forgyldt wolfram stang,wolfram legering gyldne stav har lignende overflade af guld, der er glat og blank som kobber spejl, som den er i stand til at reflektere billederne ved siden af. Med den tilsvarende guldfarve, det er normalt meget attraktivt og behageligt at øjet, og være glad for mange mennesker.

Wolfram legering Rod for Forgyldt Substitution

Hvis du arbejder i en international virksomhed, en mægler på lager eller leder i en stor forsikringsselskab, kan du bruge guldbelagte wolfram legering stang eller wolfram-legering gyldne stav indgraveret med din virksomheds navn som souvenirs eller til stede til dine VIP kunder. Det er en meget anstændig til stede uden at det koster for meget, og også kunne tiltrække flere kunder til din virksomhed. Wolfram legering gyldne stav, forgyldt wolfram legering stang også kan anvendes som en del i håndværk.

Forgyldt Tungsten Rod
Forgyldt Tungsten Rod

Hvis du er en guld-forhandler og deltage i nogle messe eller sætte dine guld produkter i udstillingsvindue, hvad du vil mindst er din guld produkter bliver stjålet. Men dine skinnende guld produkter er altid meget attraktive for tyvene. For at reducere eventuelle stort tab, du må hellere til at sætte en falsk, men en meget lignende erstatning for guld produkter. Wolfram legering gyldne stang eller guldbelagte wolfram stang er det bedste valg.

Chinatungsten kan ikke kun tilbyde wolfram legering gyldne stav, guldbelagte wolfram legering stang som normalt krav, men også kan tilbyde guldbelagte wolfram stang, wolfram-legering gyldne stav med gravering efter guld substitution.

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg guldbelagte wolfram-legering stang, guldbelagte wolfram rod i mere end to årtier. Vores produkt og wolfram legering gyldne stang er kun til souvenir og dekoration formål. Her erklærer vi: Brug ikke vores guldbelagte wolfram stang og wolfram-legering gyldne stang til ulovlige formål.

Hvis du er interesseret i wolfram legering gyldenris eller guldbelagte wolfram stang, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 86 592 512 9696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering | Tungsten Alloy kvaliteter | Wolfram Alloy Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved