ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Forgyldt Tungsten >>Wolfram legering Guldbarrer

Wolfram Forgyldt Bullion

I århundreder har købe guld blevet anerkendt som en af de bedste måder at bevare sin velstand og købekraft. Men prisen på guld er et stort problem for nogle mennesker. Her har vi at blive anbefalet, er wolfram legering forgyldt product--wolfram legering forgyldt guldbarrer. Årsagen er ikke kun for det pris, men også det er mere værdifuld end nogen anden guldbelagte guldbarrer.

Wolfram legering er en miljøvenlig, slidstærk og en hårdhed materiale, det vigtigste er dens densitet, tæt på densiteten af guld (19,3 g / cm3). Disse fordele ved wolfram legeringen gør wolfram legering guldbelagte guldbarrer produkter nyder visse fordele, wolfram legering gyldne guldbarrer, guldbelagte guldbarrer er det bedste alternativ for de dyre metal guld eller platin.

Som guld substitution, wolfram-legering guld guldbarrer også kaldet tungsten forgyldt bar.Tungsten legering guld bullionis reelle, ærlige penge og mange siger den bedste form for penge verden nogensinde har kendt. Det er et lager af værdi og en sikker havn i krisetider. Guld er sjælden, holdbart og slides ikke på samme måde som mindre metaller (eller papir!), Når gået fra hånd til hånd. En lille mængde, let transporteres, kan købe en betydelig mængde af varer og tjenesteydelser. Forgyldt guldbarrer er alment accepteret, og kan nemt købes og sælges over hele verden.

wolfram-legering guldmarked forgyldt wolfram bar
Wolfram legering Guldbarrer-01
Wolfram legering Guldbarrer-02

Ansøgninger om Wolfram legering Guldbarrer:


Den wolfram legeringen gyldne guldbarrer er værdig samling, det er et meget godt valg som en gave til VIP kunder, venner og så videre. Det svarer til guld, men prisen er meget billigere end guld, så elsket af mange mennesker. Det har også god anti-tyveri funktion, såsom Prøverne på tælleren af guld butikker med guldbelagte produkter i stedet for ægte guld, fordi guld er altid meget attraktivt for tyve, hvis du sætter den falske dåse til at reducere eventuelle enorme tab. Wolfram legering guldbelagte produkter vil være din bedste valg.

Detaljeret beskrivelse af Wolfram legering Guldbarrer:


Materiale: guld (18K, 24K) og guldbelagt guldbarrer.
Størrelse: Alle størrelser af guldbelagte guldbarrer er velkomne.
Design: Fri design service af guldbelagte guldbarrer i henhold til dine logoer, ord og billeder. Dine designs af guldbelagte bullionare også acceptabelt.
Proces: Die casting, indgraveret, præget, malet, silketryk, overførsel trykning, belagte, svejsning osv

Billeder af Forgyldt Bullion

wolfram guld plade wolfram forgyldt barer
Forgyldt Bullion-01
Forgyldt Bullion-02

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg guldbelagte guldbarrer og wolfram relaterede produkter i mere end to årtier. Vores guldbelagte guldbarrer wolfram-legering produkt er kun til souvenir og dekoration purpose.We kan levere alle former for guldbelagte guldbarrer som dine krav. Her erklærer vi: Brug ikke vores guldbelagte guldbarrer produkter til ulovlige purpose.Gold-belagte guldbarrer produkter, der tilbydes af os er kvalificeret.

Derfor, hvis du er interesseret i wolfram legering guldmarked eller guldbelagte guldbarrer, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 86 592 512 9696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Tungsten Alloy kvaliteter| Wolfram Alloy Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved