ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Forgyldt Tungsten >>Wolfram legering Gold Nugget

Wolfram legering Gold Nugget

Hvad er Wolfram legering Gold Nugget?

Wolfram legering er et egnet materiale til guld substitution som dets høje densitet, som kunne være næsten 18,7 g / cm3, og det er så meget tæt på densiteten af den virkelige guld som 19,3 g / cm3. Derfor er wolfram legering normalt bruges til wolfram-legering guldklump fremstillingen. Wolfram legering guldklump har den fordel, miljøvenlige, høj densitet næsten det samme som den ægte guld, meget billigere end ægte guld, og vil være meget sikrere for display. Derfor er det det bedste alternativ for de dyre metal guld eller platin.

Anvendelsen af Wolfram legering Gold Nugget

Wolfram legeret guldklump kaldes også wolfram tunge legering guldklump. Som den virkelige guld er sjældne og dyre, bør wolfram legering guldklump være et fremragende alterative til den virkelige guld. For omkostningerne, bør det være meget billigere, og det er mere populært for venner eller virksomheder, der anvendes som en gave eller til stede til deres vigtige kunder eller vitale venner, som for fødselsdagsfest, virksomhedernes jubilæum, firma fest aktivitet, ven get sammen osv også det er sikkert for udstillingen eller display, måske guld virksomhed har brug for nogle søjler der skal vises i deres butik, vil det være meget praktisk og sikrere for brug af wolfram-legering guldklump i stedet for den ægte guld bar. Den vigtigste faktor er også dets slidstyrke.

Chinatungsten kunne tilbyde Wolfram legering Gold Nugget

Chinatungsten kunne tilbyde wolfram legering guldklump, som er en af de vigtigste produkt. Chinatungsten kunne også tilbyde med de indgraverede wolfram legering guldklumper som pr kunders krav. Desuden, hvis du har dit eget design til wolfram-legering guldklump, er du velkommen til at kontakte.

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg guldbelagte guldkorn og wolfram relaterede produkter i mere end to årtier. Vores guldbelagte nugget er kun til souvenir og dekoration formål. Vi kan tilbyde alle former for guldbelagte guldklump som dine krav. Her erklærer vi: Brug ikke vores guldbelagte guldklump produkter til ulovlige formål. Guldbelagte guldklump produkter, der tilbydes af os er kvalificeret.

Derfor, hvis du er interesseret i wolfram legering guldklump eller guldklump, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 86 592 512 9696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Tungsten Alloy kvaliteter| Wolfram Alloy Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved