ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Forgyldt Tungsten >>Wolfram & Fake Guld

Wolfram & Fake Guld

Hvad er Wolfram Fake Gold lavet af?

wolfram falske guld mursten
Wolfram Fake Gold Brick
For enhver, der nogensinde har håndteret Guld den første ting du vil bemærke er, hvor utroligt tungt det er i forhold til noget andet. Faktisk Gold er 19,32 gange tungere end vand gør det utroligt svært at efterligne.

Mange mere almindelige metaller for eksempel stål eller bly er meget lettere. Faktisk Bly er et af de få almindeligt forekommende metaller, som er ens i vægt og wolfram falske guld har en densitet på 11,35 g / cm3. Så en 1 kg Lead bar ville være mere end 70% større i størrelse, hvilket gør produkterne meget let at skelne. Der er mere tætte metaller end guld for eksempel platin, som har en densitet på 21,45 g / cm3. Hvis nogen forsøger at sælge dig Forgyldt Platinum som Gold ville jeg købe det! Platin er i øjeblikket $ 300 per ounce dyrere end guld. Dette efterlader kun ét element, Tungsten! Du vil ofte se Tungsten skrevet som Wolfram. Wolfram er navnet på den malm, hvorfra Wolfram udvindes og den kemiske betegnelse for Wolfram er W. Wolfram legering har en massefylde på 19,25, så det er kun 3,6% anderledes guld.

wolfram falske guld
Wolfram Falske Guld Produkter

At eje til sine fremragende egenskaber af wolfram såsom høj tæthed med lille volumen, højt smeltepunkt, fremragende hårdhed, overlegen slidstyrke, høj trækstyrke, høj sejhed, wolfram falske guld produkt altid anvendes såsom dart, golf klub, fiskeri vægt , ballast i yacht, racerbil, og fly; Også på grund af dets egenskaber som høj temperaturbestandighed, lavt damptryk, gene fri, ikke-giftige og miljøvenlig, god korrosionsbestandighed, vidunderlige chok modstand, kan produkterne også brugt som varme dræn, krumtapaksel, modvægt i olie bore, mine udnyttelse og så videre. Som du kan se, at produkterne har mange anvendelsesmuligheder; det er bare en af ​​hovedfeltet. Chinatungsten Online studere og forske i produkter og wolfram område i mere end 20 år, og nu har fået en lang række kunder og udland. Alle vores produkter er for bekvemmelighed for menneskets bedre liv og egnet til verden sund udvikling.

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg wolfram falske guld og andre produkter i mere end to årtier. Vi kan også give wolfram legering falske guld produkter som dine krav. Vores produkt er kun til souvenir og dekoration formål. Her erklærer vi: Vær venlig ikke at bruge vores produkter til ulovlige formål.

Derfor, hvis du er interesseret i wolfram falske guld produkter, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 86 592 512 9696.

Relaterede links: Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Producent| Wolfram tunge legering Fremstilling Process
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved