ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Forgyldt Tungsten >>Forgyldt Tungsten Bar

Wolfram Forgyldt Bar

wolfram guld bar
Forgyldt Tungsten Bar

Fordele ved Wolfram Forgyldt Bar

I teorien som densiteten af uran er 19,1 g / cm3, hvilket er ca. 70% tættere end bly, wolfram forgyldt bar og wolfram-legering guld bar kunne anvendes som materiale for at gøre falske guld produkter. Men wolfram legering guld bar er svagt radioaktivt og ikke så tæt som guld, så det ser ikke ud til at være en praktisk metode.

Så folk har opdaget, at wolfram er miljøvenlig, slidstærk og hårdhed, den mest import ant er, at dens tæthed af 19.25g / cm3 er bare om det samme tæthed som guld (19,3 g / cm3), som bærer samme vægtfylde. Disse fordele gør wolfram legering guld bar og wolfram forgyldt bar nyder overlegenhed at være den bedste guld substitution for kostbare metal af guld eller platin.

Hvordan man laver Tungsten Forgyldt Bar?

guldbelagte wolfram legeringen bar
Forgyldt Tungsten Bar
Start med en wolfram-legering omkring 1/8-inch mindre i hver dimension end wolfram legeringen guld bar du ønsker, så kastede et 1/16 inch lag af ægte rent guld hele vejen rundt. Dette produkt ville føle højre i hånden, og wolfram legering guld bar ville have en død ringe, når bankede som guld skal. wolfram Forgyldt bar ville teste lige kemisk, vejer præcis den rette mængde, og også bestå en x-ray fluorescens scanning, den 1/16 "lag af rent guld er nok til at stoppe de røntgenstråler i at nå nogen tungsten.

Apparaterne af Chinatungsten wolfram forgyldt bar og wolfram legering falske guldbarre som guld substitution.

Wolfram legering guld bar og wolfram forgyldt bar som agold substitution kunne betragtes som den særlige gave til nogle felter. Hvis du er en mægler på lager, manager i en stor bank eller forsikringsselskab, kan du bruge Chinatungsten wolfram legering forgyldt bar indgraveret med din virksomheds navn som souvenirs til dine VIP kunder. Det er en meget anstændig til stede uden at det koster for meget, og også kunne tiltrække flere kunder til din virksomhed.wolfram legeringen gyldne bar
Forgyldt Tungsten Bar
Wolfram forgyldt bar er det bedste valg, hvis du er en guld-forhandler og deltage i nogle messe eller sætte dine guld produkter i udstillingsvindue. I tilfælde af din ægte guld bliver stjålet, kan du vælge guld substitution, wolfram legering forgyldt bar for at mindske eventuelle tab.

Vi kan tilbyde wolfram legering falske guld bar og wolfram forgyldt bar henhold til de forskellige krav, og vi også kan gravere som pr din glade, så som din virksomheds logo, dit navn, nogle ord, breve mv

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg af wolfram relaterede produkter i mere end to årtier. Vores guldbelagte wolfram bar og wolfram-legering gyldne bar er kun til souvenir og dekoration formål. Vi kan tilbyde alle former for wolfram legeringen gyldne bar som dine krav. Her erklærer vi: Brug ikke vores guldbelagte wolfram legeringen bar og wolfram legeringen gyldne bar til ulovlige formål.

Hvis du er interesseret i vores wolfram legering guld bar, guldbelagte wolfram bar, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 86 592 512 9696.

Related Links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved