ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Forgyldt Tungsten >>Care for Wolfram legering forgyldt

Care for Wolfram legering forgyldt

Forgyldt wolfram
Så du allerede har wolfram legering guldbelagte bryllup bands, problemet nu er, hvordan vil du gøre det vare længere? Er der særlige måder at rengøring eller tage sig af wolfram tunge legering guldbelagte ringe?

Virkelig er at drage omsorg for nogen specifikke vielsesringe. Læs videre for at lære en forholdsvis nem måde er det muligt at passe dit bryllup bands i bare ved hjælp af disse tre enkle trin som følgende:

Til at begynde med, skal du undgå at tabe eller slå den wolfram tunge legering guldbelagte band med hårde genstande. Selv om det er ridsefri, kan du ikke sige det er ikke skør. I modsætning til guld, som er ultra formbart, wolfram er ikke og bedste praksis er at være forsigtig.

Det næste skridt, du ønsker at tage, er at rense dine wolfram guldbelagte ringe med kun vand og sæbe. Brug aldrig guldsmedens ultralydsrenser, damprensere, ioniske rengøringsmidler eller andre kemikalier i rengøring af wolfram, fordi disse midler forårsager spotting og korrosion til vielsesringe.

Den tredje og sidste trin er at tørre dit wolfram tunge legering guldbelagte ringe med en tør klud. Aldrig lufttørre dine wolfram tunge legering guldbelagte ringe, da det vil forårsage spotting.

Forgyldt wolfram

Du skal blot observere de trin, der er angivet ovenfor omhyggeligt. Når du gør det, vil du være i stand til at passe wolfram tunge legering guldbelagte bryllup bands nemt og uden problemer. Denne proces arbejdede for et par andre; det vil efter al sandsynlighed fungerer godt og giver gode resultater for dig så godt! Du skal blot gøre, hvad du burde gøre, og omhyggeligt undgå de sandsynlige farer skitseret ovenfor. Så enkelt ting tilovers for dig at gøre, vil være at drage fordel af de store fordele, du vil modtage, når du også passe wolfram tunge legering guldbelagte bryllup bands.

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg af wolfram tunge legering guldbelagte produkter i mere end to årtier. Vores wolfram tunge legering guldbelagte produkt er kun til souvenir og dekoration formål. Her erklærer vi: Brug ikke vores wolfram tunge legering guldbelagte produkt til ulovlige formål.

Derfor, hvis du er interesseret i pleje for wolfram tunge legering guldbelagte produkter, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 86 592 512 9696.

Relaterede links: Wolfram tunge legering Bruger| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved