ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Forgyldt Tungsten >>Forgyldt Tungsten Coin

Forgyldt Tungsten Coin

Forgyldt wolfram mønt er fremstillet i form af gyldne mønt, som kun er for gave, nuværende, håndværk, og aldrig kunne bruges til ulovlige formål. Forgyldt wolfram-legering mønt først lavet før gylden-plating på det. Det er også har egenskaber høj densitet og korrosionsbestandighed. Derfor vil værdien blive forblev i selv det bare produkt.

Guldbelagt Wolfram Coin for Gold Substitution

guldplade wolfram legering mønt
Forgyldt wolfram mønt
På grund af holdbare, hårdhed, oxidation modstand, miljøvenligt og svage radioaktive, og de vigtigste fordele er, at det næsten er har samme vægt som ægte guld, har guldbelagte wolfram mønt været det mest rimelige materiale til erindringsmønter, gyldne souvenir, fødselsdagsgave, lugning jubilæum til stede, osv Selv det kunne bruges som en hemmelig overraskelse for dit VIP kunde, den bedste ven, den mest gunstige lærer, etc.
Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg guldbelagte wolfram mønt i mere end to årtier. Vores produkt er kun til souvenir og dekoration formål. Her erklærer vi: Brug ikke vores guldbelagte wolfram legeringen mønt til ulovlige formål.

Guldmønten Ovenstående er ikke lavet af wolfram, er det en reel guldmønt, og bare til visning.

Derfor, hvis du er interesseret i forgyldt wolfram mønt, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 86 592 512 9696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved