ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Forgyldt Tungsten >>Wolfram legering Fake Gold Brick

Wolfram legering Fake Gold Brick

Forskellige metaller og legeringer anvendes til at skabe wolfram legering falske guld mursten,afhængigt af årsagen til, og arten af den særlige falske.

Legeringen vi ser oftest brugt til wolfram-legering falske guld mursten er substandard guld, for eksempel det regenter er lavet i Mellemøsten og mærket 21ct (men på arabisk), og vi mener, disse er normalt ca. 21ct, i modsætning til 22ct guld . Vi ser også wolfram falske guld mursten regenter, som synes at være omkring 18.-20 ct guld, samt nogle lavet af kobber eller bronze.

Lige før vi tilføjet dette stykke, har vi bemærket en Wikipedia side om investeringsguld om, at bly er almindeligt anvendt til at gøre wolfram legering falske guld mursten. Vi kan ikke huske, hvornår vi sidst oplevede en ledende forfalsket af en guld mursten, det er en temmelig sjælden begivenhed. Bly ville være for blød, føler forkert, og lyd forkert. Det ville derfor være en meget let kan påvises falske, og sandsynligvis ikke værd af forfalskeren oprette en seriøs produktion.

Platin er blevet anvendt i fortiden!

Vi ser også rapporter om, at wolfram kan eller bruges til at efterligne guld mursten, som er wolfram legering falske guld mursten. Vi har endnu aldrig set wolfram falske, og anser det usandsynligt som wolfram skal være ganske vanskeligt at arbejde.

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg wolfram falske guld mursten og wolfram relaterede produkter i mere end to årtier. Vores produkt er kun til souvenir og dekoration formål. Her erklærer vi: Brug ikke vores wolfram falske guld produkter til ulovlige formål.

Derfor, hvis du er interesseret i wolfram legering falske guld mursten, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 86 592 512 9696.

Relaterede links: Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Producent| Wolfram tunge legering Fremstilling Process
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved