ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram Putty Vægt >>Soft Wolfram Alloy Tacky Vægt

Soft Wolfram Alloy Tacky Vægt

Wolfram Alloy Tacky Vægt

Wolfram legeret tacky vægt er en slags wolfram legering vægt og tungere end bly og er blød i koldt eller varmt weather.Roll denne plastisk vægt på din leder til at matche den ønskede vask sats. En retfærdig erstatning for det gamle produkt var bly og meget mere smidigt, og det bliver super hårdt og hård, når vejret er koldt og meget svært at arbejde med. I løbet af de varme sommermåneder er det flere brugere venlige. Wolfram legeret tacky vægt er som at trække på en inter rør. Wolfram legeret vægt gør ophold på lederen ganske godt, når du har det dannet. Wolfram legering vægt er den mest populære anvendelse af wolfram tunge legering.

Du kan rulle denne bløde kit-lignende blanding til din ønskede form. Soft tacky vægt og formbart i koldt eller varmt vejr tungere end bly. Placering af wolfram-legering vægt over en knude som den, du har på forfanget-leder

Soft Tungsten Tacky Vægtderby wolfram cylinder vægteHareline Tungsten Tacky Vægt

 

 

 

 

 


Hvorfor Wolfram legering Vægt er bedre end Zink eller Lead Vægt?

Wolfram legeret vægt giver dig en fordel, fordi wolfram-legering vægt er omkring 1,8 gange tættere end bly vægt, hvilket betyder wolfram legering vægt er omkring halvdelen af den størrelse for den samme vægt.
Da fyrretræ derby biler er så små, er det vigtigt at placere tacky vægt præcis, hvor du har brug for wolfram-legering vægt.

Wolfram legeret vægt giver dig mere fleksibilitet i din bil design, fordi du kan placere wolfram-legering vægt mere præcist i et mindre område for hastighed. Wolfram legeret vægt er meget udbredt i racerbiler. Vi kan tilbyde forskellige wolfram legering vægt som dine krav.


Hvis du har nogen interesse, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved