ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legering >>Wolfram Alloy Sphere

Wolfram Alloy Sphere

Hvad er Wolfram Alloy Sphere?

Wolfram legering sfære er ens, men ikke det samme som wolfram bold. Høj densitet, stor hårdhed og modstandsdygtighed over for høje temperaturer gør det at være en af eftertragtede materiale på forskellige områder.

Wolfram Alloy Sphere
Wolfram legeret Spheres

Anvendelse af Tungsten Alloy Spheres

Wolfram legeret kugle er meget tæt og lille i volumen, hvilket betyder, at det kan bruges på områder, der kræver små, men tunge dele. Modvægte i golfklubber, fiskeri vægte, modvægte til militært forsvar, projektiler i missil våben, panserbrydende ammunition, jagt udstyr, modvægte til jagt pistol, præfabrikerede fragmenter; modvægte til olie logning; også nogle felter i præcision industri, såsom mobiltelefon vibrator, ur terning, selvoptrækkende ure, betalingsveje indehavere vibrationsdæmpende, svinghjul vægte, etc. er blandt mange wolfram legering anvendelser.

Wolfram Alloy Spheres for Fiskeri Vægte

Wolfram legering sfære er dobbelt så tung som messing er og tungere end bly. Perfekt til enhver flue, der har at gå dybt ned. Tilladelse lystfiskere til at fiske i hurtigt strømmende vand, hvor fiskene ligger dybt. Desuden er det ikke giftig og miljøvenlig. produktet som wolfram perle mens den anvendes som en fiskeri vægt. Der er to små huller i bolden at gøre fiskesnøre gå gennem bolden. Tilføjelsen af perler på et lokkemiddel eller som en del af terminalen setup er en fantastisk måde at tilføje nogle vægt-få støj. Mange fisk, herunder store mund bas, er naturligvis nysgerrig og kan tiltrækkes til clacking lyden af perler. Ud over støj faktoren, kan flash af en vulst i vandet være en stærk attractor til cruising fisk. De wolfram legering sfærer har revolutioneret kunsten ormen fiskeri.

Bund struktur er meget vigtigt at fange fisk, og nu kan du fornemmer det nemmere. Uanset om det er sand, grus, sten, mudder eller træ. Du kan skelne dem fra hinanden meget lettere end nogensinde før. Men med den traditionelle bly vægt, medmindre du gik virkelig tunge alt følte det samme. Så tungsten fiskeri vægt vil blive mere og mere populære blandt lystfiskere.

Fordele ved Wolfram legering Sphere som Fishing synk / vægte

Wolfram Alloy Sphere
1. Lille volumen
High Density gør wolfram-legering fiskeri synk / vægte mindre end de konventionelle bly fiskeri vægte. Den vil blive hængt op langt mindre end en ledende sænkelod grund af dens mindre størrelse.
2. Hårdhed
Wolfram legering kugler er sværere end bly fiskeri vægt. Det vil ikke blive hængende i kæbe af fisken. Så formen vil blive opretholdt længere.
3. Stærk vindmodstand
Høj tæthed af wolfram, wolfram legering fiskeri Loddet gør dit fiskeri lettere. Wolfram legering kugler er ekstremt følsomme og kan faktisk hjælpe dig "føler" hvad bunden er lavet af, og hvad din agn er at støde ind i, såsom pensel, klipper, mudder, osv

Wolfram fiskeri vægte / øjne er et ideal, miljøvenligt alternativ til bly vægte, som er giftige og i stigende grad mærket en miljørisiko.

Billeder om wolfram legering sfære:

Wolfram Alloy Sphere Wolfram Alloy Sphere Wolfram Alloy Sphere

Hvis du har interesse i wolfram legering sfærer, bare velkommen til at kontakte vores salgsteam sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved