ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram Putty Vægt >>Sådan installeres Tungsten Slotted Disc i Derby Car

Sådan installeres Tungsten Slotted Disc i Derby Car

Wolfram slidsede disk kan installeres med meget lidt arbejde. Hvis kommer i to vægte: 2.6OZand 3.2OZ.Simply bore et 1 "-diameter hul i bunden af din bil til den korrekte dybde og slippe vægten i hullet. Så nemt! Når du får din bil malet og du er i den endelige samling trin, tilføje en klat lim i hullet for at sikre disken. På den måde kan du nemt fjerne disken og genbruge det næste år! Hvis bilen er stadig under vægten, kan du tilføje to wolfram terninger i midten af spalten mellem aksel point. Det vil give dig en ekstra, 34 oz vægt.

wolfram fyrretræ derby terning fyrretræ derby wolfram terning
Valg af dit borehoved
Du har to muligheder for at bore en "-diameter hul: en forstnerbor (venstre) eller en spade bit (til højre) .Der forstnerbor er det bedste valg for tyndere biler.
Indstilling af dybde for 3.2OZ disk
Mål 1/2 "fra den flade del af spade bit og wrap et stykke malerens tape rundt om lidt for at indstille dybden. Nogle spade bits har lange punkter, der kan nemt at gå selv i toppen af din bil krop. Hvis du har dette problem, kan du udfylde dette hul med træ fyldstof.
wolfram fyrretræ derby terning fyrretræ derby wolfram terning
Indstilling af dybde for 2.6OZ disk
Measure7 / 16 "fra den flade del af forstnerbor og wrap et stykke malerens tape rundt om lidt at indstille dybden hvis det er nødvendigt. Den forstnerbor vist var exactly7 / 16 "dyb.
Rens hullet.
Fjerne eventuelle træflis, der forbliver i hullet.

 

 


Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering terning, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved