ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram kobberlegering >>Wolfram kobberlegering Wire

Wolfram kobberlegering Wire

Anvendelse af Wolfram kobberlegering Wire

1. Graphite lag på overfladen af wolfram kobberlegering tråd bør fjernes før brug. Wolfram kobbertråd er ikke egnet til at kontakte med jern, nikkel eller kulstof i temperaturer over 1000 C. Wolfram kobbertråd bør bevares i tørt rum, hvor den relative fugtighed bør ikke overgå 65%, og holdes væk fra syre eller base atmosfære.

2. Rengør wolfram kobbertråd bør bevares i tørre skibe.

wolfram kobberlegering tråd wolfram kobberlegering tråd
Wolfram Kobber Wire-01
Wolfram Kobber Wire-02
Wolfram Kobber Wire-03

 

Hvordan Wolfram kobberlegering Wire er lavet af Wolfram Kobber?

Produktion wolfram kobbertråd er en kompleks og vanskelig proces. Processen skal styres nøje for at sikre den korrekte kemi samt de rette fysiske egenskaber af den færdige tråd. Skæring hjørner tidligt i processen for at reducere wire priserne kan resultere i dårlige resultater af det færdige produkt. Du kan være sikker på at wolfram kobbertråd er fremstillet til den højeste standard og vil udføre konsekvent godt.

Wolfram kobber er meget brugt til fremstilling wolfram kobber legeret tråd og wolfram coppper wire. Wolfram kobbertråd skal passere gennem mange faser fra minedrift til blevet omdannet til wolfram kobberlegering wire. Alle de involverede i fremstilling af ledninger skridt såsom wolfram kobbertråd og PVC-isolerede ledninger er garanteret at følge de kvalitetsstandarder. Den allerførste skridt i processen med at gøre særlige strømkabel er minedrift og crush af wolfram kobber legering. Det næste skridt er slibning af den knuste malm i store maskiner, der virker på det ved at dreje og cylindriske måde gør det et pulver.

Derefter slaggen affald fjernes, og wolfram kobberlegering er blevet koncentreret. Så de er forvandlet til wolfram kobber legering af:
1. Leaching- oxid malm udvaskes af en svag syreopløsning danner en svag kobbersulfatopløsning.
2. Electro winning- Kobber lastet løsning blevet behandlet, og forvandlet til en elektrolytisk proces tank.
3. Smelting- Den genvundne kobber starter sin nye rejse, når det er re smeltes. Etaperne i smeltning og rensning wolfram kobberlegering sidst resulterer i nioghalvfems procent wolfram kobberlegering.
4. Elektrolytisk refining- efter smeltning eller elektro vindende wolfram kobberlegeringer er migreret elektrolytisk legering fra en anoder til "starteren ark", der består af kobber folie.

Chinatungsten Online kan give wolfram kobberlegering tråd og wolfram kobbertråd som dine krav og produktionen af wolfram kobbertråd ligner processen med wolfram tråd, mere information om wolfram tråd fremstillingsproces.

Hvis du har nogen interesse i vores wolfram kobberlegering tråd, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 86 592 5129696, Vi står til din rådighed på alle tidspunkter.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved