ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram kobberlegering >>Wolfram kobberlegering Militær

Wolfram kobberlegering Militær

Wolfram kobberlegering Military Defense

Wolfram kobberlegering, også kaldet wolfram kobber, er meget anvendt som wolfram kobber militære forsvar, conbines mange gode egenskaber for både wolfram og kobber såsom højt smeltepunkt, høj styrke og lav ekspansionskoefficient af wolfram, høj ledningsevne og høj varmeledningsevne af kobber, og wolfram kobber legering er let at være maskinen. Med disse serier af høj ledningsevne, høj varmeledningsevne og varmebestandighed karakteristisk, wolfram kobber militære forsvar er blevet meget udbredt i mekanisk felt, elektrisk felt, instrumenter og andre civile industri, og også er meget udbredt i at gøre vigtige og komplekse komponenter til luftfart, rumfærge, våben i den militære industri, det nationale forsvar, navigation, satellit kommunikation osv

wolfram kobberlegering Drage fordel af den høje termostabilitet wolfram kobber militære forsvar materiale, i 1960'erne, USA bruge den til at være styreskinnen af railgun, dyse hals foring af raket-drevne missiler og jet vinge, der anvendes under den høje temperatur . Teorien om wolfram kobber militære forsvar materialer anvendes som høj temperatur materiale i militær brug er, at når lufttemperaturen er tæt på omstændigheder overstige temperaturen smeltepunktet af wolfram (over3,000 ℃), indholdet af kobber i wolfram kobber militære forsvar materialer fordampe og derefter absorbere en stor del af varme, hvilket i høj grad reducerer temperaturen af wolfram kobber militær gjort dele. Sammen med udnyttelsen af wolfram kobber militære forsvar materiale i det nationale forsvar militæret, er anvendelsen af den høje temperatur wolfram kobberlegering væsentligt stigende.

The Main Egenskaber Wolfram Kobber militære forsvar Materiale:

indhold stål(%)

vægtfylde(%)

Hårdhed HRC

brudsejhed(MPa·m½)
trækstyrke modstand styrke/MPa
stuetemperatur
1472 F 3272 F
13.2 98.5 28 17.2 822 307 54
7.6 98.6 33 14.1 948 340 98
5.9 98.4 33 13.0 755 343 84

Anvendelse af Wolfram Kobber militært forsvar Materiale:

wolfram kobberlegering Få materialer kan fortsætte med at arbejde i en meget høj temperatur. Derfor er et af de vigtige effekter af wolfram kobber militært forsvar materiale er dens høje hastighed og høj temperatur luftstrøm ablation og rødmen dele i raketter og missiler, såsom gas roret, dyse, hals foring, næsen kogler osv Derudover er det kan bruges som et medicinsk dække af tank, fra udstødningen og orbit materialer elektromagnetisk pistol. Med disse programmer, bør wolfram kobber militære forsvar materialer håndteres strengt som de følgende to punkter. For at sikre egenskaberne for høj temperatur styrke, god modstandsdygtighed over for ablation, og erosion resistente wolfram kobber militære forsvar materiale i høj temperatur, skal den være sikker den store tæthed af rammer og skelet intensitet af wolfram derfor kobber wolfram-legering militær materialer i denne ansøgning indeholder generelt 5% til 10% kobber. Og af hensyn til at gøre wolfram kobberlegering militære materialer forgasning og gnidningsløst reducere materialets overfladetemperatur ved at absorbere stor masse af varme, skal det være sikre, at wolfram skelet pore har meget god tilslutning og god kapillær funktion ved lav kobberindhold.

Hvis du har nogen interesse i vores wolfram kobber militære forsvar materiale, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 00 86 592 5129696. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved