ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram kobberlegering >>Wolfram kobberlegering Fremstilling Process

Wolfram kobberlegering Fremstilling Process

Wolfram kobberlegering Fremstilling Process

Wolfram kobberlegering, kaldes også wolfram kobber, fremstilles ved at presse wolframpartikler til en ønsket form, sintring af komprimerede del, og derefter infiltrere med smeltet kobber. plader, stænger og stænger af wolfram kobber er tilgængelige som godt.

Der er to grundlæggende wolfram kobber fremstilling processer:
1. Pulveriseret metallurgi: En blanding fine pulvere af wolfram, kobber og forskellige bindemidler dannes under højt tryk og derefter sintret ved høje temperaturer i hvilken fremgangsmåde materialet bliver fuldt tæt.
2. Infiltration:Wolfram kobber fremstilling proces af kobber infiltreret i en wolfram skelet. Wolfram kobber fremstilling processen udføres under tryk og høj temperatur.

Wolfram kobberlegering Fremstilling Processen med kobber infiltreret Method

Kobber infiltreret metode, som er en slags wolfram kobber fremstilling proces, som en mere økonomisk metode til fremstilling af pulvermetallurgi konstruktionsdele, så tidligt som i 1940 i Nordamerika at få industrielle applikationer, wolfram kobber fremstilling proces kan gøre materialet ultimative trækstyrke styrke på omkring en fordobling, så de sidste par år, SCM metalprodukter selskab af forskerne, videreudvikling af kobber infiltreret proces, garantien kobber infiltreret og stål med høj trækstyrke, er blevet 10 gange højere end de værdier rapporteret i standard MPIF1984 / l985 år.

Kobber infiltreret (dækket) proces forskning
Kobber infiltreret arbejde i en vakuumovn eller hydrogen beskyttelse ovn. Smelt infiltration, kobber flydende stigningshøjde og kobber væske er proportional med overfladespændingen er omvendt proportional med dens viskositet. Kobber infiltreret temperaturen er for høj eller for lav påvirker penetration virkning. Afkølingshastighed på kobber- infiltration på kvaliteten af ​​kobberlaget har en stor indflydelse, afkølingshastigheden er for hurtigt at producere porer og revner let; samme tid på grund af heterogenitet ovntemperaturen, produktet kobber lagtykkelse ikke er ensartet, så efter kobber infiltreret med en speciel køling proces. For at forenkle processen, kan du i en varm cyklus at fuldføre kobber infiltreret og kobber processer.

Fordelene ved kobber infiltreret:
① For at plating, belægning og efterfølgende behandling til at give tætning.
② Seal hydraulisk tryk.
③ Kombiner med flere komponenter.
④ forbedre varmeledningsevne, elektrisk ledningsevne.
⑤ Forbedre maskinen-behandling ydeevne.

Billeder af kobber infiltreret produkter:

wolfram kobberlegering wolfram kobberlegering wolfram kobberlegering
Kobber infiltreret-01 Kobber infiltreret-02 Kobber infiltreret-03

Wolfram kobber er en legering, der er lavet ved at trykke wolfram eller wolframcarbid, kobber infiltreret, sintring den pressede wolfram ved en høj temperatur, og derefter infiltrere det med kobber. Sintring er en metallurgisk proces, hvor et metallisk pulver laves til en sammenhængende masse ved opvarmning uden at smelte. Kobber infiltrerede produkter fysiske egenskaber af både wolfram og kobber gør dem ikke gensidigt opløselige, hvilket betyder at man ikke kan kombineres med den anden, svarer til den måde olie og vand vil ikke blandes. Kobberet infiltreret legering er fremstillet ved at dispergere partiklerne af et metal i en matrix eller krystalliseret mønster af en anden. Dette gør wolfram kobber er "mikro-struktur" eller molekylær form, der af en metal-matrix composite og ikke af en sand legering.

Hvis du har nogen interesse i vores wolfram kobber produkter, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 0086 592 5129696, Vi står til din rådighed på alle tidspunkter.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved