ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram kobberlegering >>Wolfram kobberlegering Brick

Wolfram kobberlegering Brick

Hvad er Wolfram kobberlegering Brick?

Wolfram Kobber legering mursten, kaldes også wolfram kobber mursten (Wolfram-kobber, Cu-W, eller W-Cu) er et pseudo legering af kobber og wolfram. Som kobber og wolfram ikke hinanden opløselige, er wolfram kobberlegering mursten materiale bestående af særskilte partikler af et metal dispergeret i en matrix af den anden. Mikrostrukturen af wolfram kobber mursten er derfor temmelig en metal matrix composite end en sand legering.

Wolfram kobber mursten kombinerer egenskaberne af både metaller, hvilket resulterer i et materiale, der er varmeresistent, ablation-resistente, stærkt termisk og elektrisk ledende, og let at machine.Tungsten kobber mursten tilbydes af os er høj kvalitet.

Dele er fremstillet fra Cu-W-legering ved at trykke på wolframpartikler til en ønsket form, sintring af komprimerede del, og derefter infiltrere med smeltet kobber. Plader, stænger og barer i legeringen er tilgængelige som godt.

Billeder af Wolfram kobberlegering Brick:

wolfram kobberlegering cykel wolfram kobberlegering cykel
Kobber Wolfram Brick-01
Kobber Wolfram Brick-02

Almindeligt anvendte wolfram kobber mursten legeringen indeholder 10 til 50 vægt-. % Af kobber, idet den resterende del i det væsentlige wolfram. De typiske egenskaber af wolfram kobber mursten legering afhænge af dens sammensætning. Wolfram kobber mursten med mindre vægt. % Af kobber har højere densitet, højere hårdhed og højere resistivitet. Den typiske tæthed af CuW90 legering, med 10% af kobber, er 16.75g / cm3 og 11.85g / cm3 for CuW50 legering. CuW90 har højere hårdhed og modstand på 260 HB kgf / mm2 og 6,5 μΩ.cm end CuW50.

Chinatungsten Online giver wolfram kobber legering mursten kompositmaterialer skal anvendes i udstrakt grad i termiske monteringsplader, chip luftfartsselskaber, flanger, og rammer for høj-drevne elektroniske enheder. Med de termiske fordele af wolfram kobber mursten med de meget lave udvidelsesegenskaber af wolfram, wolframcarbid kobber mursten har egenskaber svarende til dem af siliciumkarbid, aluminiumoxid, og berylliumoxid. Den termiske ledningsevne og lav ekspansion også gøre wolfram kobber mursten et fremragende valg selv for ekstremt tætte kredsløb. Wolfram kobber mursten kan være almindeligt anvendt i mange områder, kan vi tilbyde forskellige størrelser af wolfram kobber mursten henhold til dine krav.

Hvis du har nogen interesse i dette wolfram kobber mursten, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved