ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram kobberlegering >>Wolfram Kobber Ultra Tynd Sheet

Wolfram Kobber Ultra Tynd Sheet

wolfram kobber
Wolfram kobber ultra tynd plade, som køleplade bruger sine udvidede overflader at forøge overfladearealet i kontakt med det kølende fluidum, luften Udtrykket er ikke ment bogstaveligt, som et varmedræn ikke har en "magisk evne til at absorbere varme som en svamp og send det til et parallelt univers ". Varmeoverførsel teori forklarer praktiske aspekter af, hvordan varme dræn arbejde, og kan hjælpe med at rydde op almindelige misforståelser og design fejl. Tilgang lufthastighed, valg af materiale, fin (eller andet fremspring) design og overfladebehandling er nogle af de design faktorer, der påvirker den termiske modstand, dvs. termisk ydeevne, af et varmedræn. Et engineering anvendelse af varme dræn er i termisk styring af elektronik, ofte computer CPU eller grafik-processorer. For disse køleplade vedhæftede metoder og termiske interface-materialer også påvirke den endelige vejkryds eller dø temperatur på processoren (r). Teoretiske, eksperimentelle og numeriske metoder kan anvendes til at bestemme en varmeveksler termiske ydeevne.

Wolfram kobber ultra tynde plader højtydende kompositter er fremstillet af nøje kontrolleret porøse wolfram, der er infiltreret med smeltet kobber. Dette resulterer i en WCu komposit, der har høj ledningsevne og en matchede lav termisk ekspansion for køleplader.

Vores wolfram kobber ultra tynd plade komposit er udbredt i termiske monteringsplader, chip luftfartsselskaber, flanger, og rammer for høj-drevne elektroniske enheder. Med de termiske fordele af kobber med de meget lave udvidelsesegenskaber af wolfram, wolfram kobber har egenskaber svarende til dem af siliciumkarbid, aluminiumoxid, og berylliumoxid. Den termiske ledningsevne og lav ekspansion også gøre wolfram kobberlegering et fremragende valg selv for ekstremt tætte kredsløb.

wolfram-legering køleplade

Den CuW75 wolfram kobber er udbredt i termiske monteringsplader, chip luftfartsselskaber, flanger, og rammer for high-power elektroniske enheder. En wolfram kobber materiale, er en sammensat, så både de termiske fordele af kobber og de meget lave ekspansion karakteristika wolfram kan udnyttes.

Kombinationen af wolfram & kobber materialer resulterer i varmeudvidelsesegenskaber svarer til siliciumkarbid, aluminiumoxid, og berylliumoxid, der anvendes som chips og substrater. På grund af wolfram kobber termiske ledningsevne og ekspansion karakteristika, Wolfram kobberlegering fungerer godt i tætpakkede kredsløb.

Fordele ved wolfram kobber ultra tynd plade:
God elektrisk ledningsevne
Varmeledningsevne
Lav termisk diffusion

Anvendelser af wolfram kobber ultra tynd plade:
LED belysning wolfram kobber kølelegeme
Laser felt af wolfram kobber køleplade
Wolfram kobberlegering ledende skifte af det elektroniske felt

Hvis du ønsker at vide mere information om wolfram kobber ultra tynd plade, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller ring: 0086 592 5129696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved