ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram kobberlegering >>Wolfram kobberlegering Tube

Wolfram kobberlegering Tube

Hvad er Wolfram kobberlegering Tube?

wolfram kobber
Wolfram kobberlegering rør, også kaldet wolfram kobberrør, er en legering, der er lavet ved at trykke wolfram, sintring den pressede wolfram ved en høj temperatur, og derefter infiltrerende wolfram kobberrør med kobber. Sintring er en metallurgisk proces, hvor et metallisk pulver laves til en sammenhængende masse ved opvarmning uden at smelte. De fysiske egenskaber af både wolfram kobberlegering rør gør dem gensidigt ikke-opløselige, hvilket betyder at man ikke kan kombineres med den anden, svarer til den måde olie og vand vil ikke blandes. Wolfram kobberlegering rør legering er fremstillet ved at dispergere partiklerne af et metal i en matrix eller krystalliseret mønster af en anden. Dette gør wolfram kobberlegering er "mikro-struktur" eller molekylær form, der af en metal-matrix composite og ikke af en sand wolfram kobberrør.

Wolfram kobberlegering Tube Advantage

Wolfram kobberlegering rør (WCu80) har karakteristika af wolfram og kobber begge, med god høj temperatur udholdenhed, pålidelig elektronisk bue brændende & korrosion udholdenhed, høj vægtfylde og stærk intensitet. Wolfram kobberrør kan bruges i kontakter høj eller middel spænding switcher, radiator af elektroniske komponenter, elektroniske emission materialer, svejseelektroder, hjem apparat og reservedele til ure.

Wolfram Kobber Tube Applications:

wolfram kobber blok
Wolfram kobberrør er meget udbredt inden for maskiner, el. Wolfram kobberrør kan også bruges i elektron, metallurgi, luftfart og rumfart. Vi bruger HIP molding plante - høj temperatur sintret wolfram matrix - kobber-imprægneret imprægnering teknologi, der kan producere wolfram kobber rør til 6-50% af de forskellige stykker af store eller profileret Wolfram kobberlegering materiale vi produceret har karakteristika af high-density, høj varmeledningsevne, høj styrke og hårdhed, lav resistivitet, lav varmeudvidelseskoefficient og let bearbejdning osv, og wolfram kobberrør har fremragende ydeevne i områder af brændende bue af resistens, anti-svejset og korrosionsbestandighed. Vi kan tilbyde alle former for wolfram kobberrør som dine krav.

Chinatungsten Online kan tilbyde stabil skæring i hårdmetal og andre ildfaste metaller. Wolfram kobberrør er mest udbredte til maskine wolframcarbid når fine overflader er påkrævet. Wolfram kobberlegering rør tilbydes af os er høj kvalitet. Tynde ark, diameter stænger små og slanger er alle 60/40 (60% Tungsten, 40% kobber) sammensætning. Plader, runde barer og firkantede stænger er 70/30 (70% wolfram, 30% kobber) sammensætning.

Hvis du har nogen interesse i dette wolfram plade eller / og wolfram kobberrør, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring til os: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved