ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram kobberlegering >>Wolfram kobberlegering Classification

Wolfram kobberlegering Classification

Wolfram Kobber Klassifikationwolfram kobberlegering stang

Wolfram kobberlegering, kaldes også wolfram kobber, dets klassificering kombinerer egenskaberne af både metaller, hvilket resulterer i et materiale, der er varmeresistent, ablation-resistente, stærkt termisk og elektrisk ledende, og let at bearbejde. Dele er fremstillet fra WCu legeringen ved at trykke på wolfram klassifikation kobber partikler til en ønsket form, sintring af sammenpressede del og derefter infiltrere med smeltet kobber. Plader, stænger og barer i legeringen er tilgængelige som godt.

wolfram kobberlegering elektrode

Her er nogle wolfram klassificering kobber:

Wolfram kobberlegering Rod

Wolfram kobberlegering stang er en kombination af wolfram og kobber. Fremstillingsprocessen er som følger: Tryk det ildfaste metal, sinter de pressede kompakte ved en høj temperatur, og infiltrere det med kobber. Alle wolfram kobber klassificering sker under meget nøje kontrollerede forhold. Resultatet er et relativt hårdt materiale med overlegen bue og slidstyrke, gode fysiske egenskaber: ved forhøjede temperaturer, og god elektrisk og termisk ledningsevne. wolfram kobberlegering bar

Wolfram kobberlegering elektrode

Resistance svejsning elektrode
wolfram høj hårdhed, højt smeltepunkt, er anti-adhæsionsegenskaber ofte til at gøre en vis modstand over for slid, modstandsdygtig over for høj temperatur svejsning, men svejsning elektrode.

Wolfram kobberlegering Barwolfram legeret rør

Kobber wolfram-legering bar er en kombination af wolfram og kobber. Fremstillingsprocessen er som følger: Tryk det ildfaste metal, sinter de pressede kompakte ved en høj temperatur, og infiltrere det med kobber. Alt dette sker under meget nøje kontrollerede forhold. Resultatet er et relativt hårdt materiale med overlegen bue og slidstyrke, gode fysiske egenskaber: ved forhøjede temperaturer, og god elektrisk og termisk ledningsevne.

Wolfram kobberlegering Heat Sink

Kobber wolfram-legering er meget udbredt i køleplader vedrørende med bil radiator, køle- og klimaanlæg, på grund af sin lave termisk ekspansion, varmebestandigt, ablatere-resistente, fremragende termisk og elektrisk ledningsevne. WCu varme dræn galvanisk allieret belagt med Ni eller NiAu eller elektroder Ni forgyldt halvfabrikata: op til 100x100mm med en tykkelse på 0,5 til 50 mm.wolfram kobberlegering køleplade

Wolfram kobberlegering Tube

Kobber wolfram legeret rør er en slags wolfram kobberlegering produkt, som har evnen til at tilvejebringe stabil skæring i hårdmetal og andre ildfaste metaller. Det er mest almindeligt anvendt til maskine wolframcarbid når fine overflader er påkrævet. Tynde ark, diameter stænger små og slanger er alle 60/40 (60% Tungsten, 40% kobber) sammensætning. Plader, runde barer og firkantede stænger er 70/30 (70% wolfram, 30% kobber) sammensætning.

 

Wolfram kobberlegering Wirewolfram kobberlegering tråd

Retning til brug
1. Aquatic lag på overfladen af tråden skal fjernes før brug af ledning er ikke egnet til kontakt med jern, nikkel, carbon, når temperaturen er over 1000. Ledningerne bør fastholdes i tørre rum, hvor den relative humidityshould ikke overgå 65%, og holde sig væk fra syre eller alkali atmosfære.
2. Rensede ledninger bør bevares i tørre skibe.

Hvis du har nogen interesse i vores wolfram kobber klassificering, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 0086 592 5129696, Vi står til din rådighed på alle tidspunkter.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved