ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram kobberlegering >>Wolfram kobberlegering Heat Sink

Wolfram kobberlegering Heat Sink

Wolfram-kobber for Køleelement Wolfram kobberlegering højtydende kompositter er fremstillet af nøje kontrolleret porøse wolfram, der er vakuumpakket infiltreret med smeltet kobber. Dette resulterer i en W / Cu komposit, der har høj ledningsevne og en matchede lav termisk ekspansion, afgørende for køleplader.

Wolfram kobber er en sammensætning af wolfram og kobber. Ved at kontrollere indholdet af wolfram, kan vi designe sin varmeudvidelseskoefficient (CTE), som matcher det af de materialer, såsom keramik (Al2O3, BeO), halvledere (Si), Kovar, osv

Wolfram kobber køleplade anvender wolfram kobberlegering udvidede overflader for at forøge overfladearealet i kontakt med kølemediet, luften f.eks. Udtrykket er ikke ment bogstaveligt, som wolfram kobber køleplade ikke har en "magisk evne til at absorbere varme som en svamp, og sende det ud til et parallelt univers". Varmeoverførsel teori forklarer praktiske aspekter af, hvordan varme dræn arbejde, og kan hjælpe med at rydde op almindelige misforståelser og design fejl. Tilgang lufthastighed, valg af materiale, fin (eller andet fremspring) design og overfladebehandling er nogle af de design faktorer, der påvirker den termiske modstand, dvs. termisk ydeevne, af en wolfram kobber køleplade.

Et engineering anvendelse af wolfram kobber kølelegeme er i termisk styring af elektronik, ofte computer CPU eller grafik-processorer. For disse, wolfram kobber køleprofil vedhæftede metoder og termiske interface-materialer også påvirke den endelige vejkryds eller dø temperatur på processoren (r). Teoretiske, eksperimentelle og numeriske metoder kan anvendes til at bestemme wolfram kobberlegering køleplade termiske ydeevne.

egenskaber of Tungsten Copper Heat Sink

Fordele ved Wolfram Kobber Heat Sink

Høj varmeledningsevneHalvfabrikata eller færdige (Ni / Au belagt) produkter til rådighed.

Hvis du har nogen interesse i wolfram kobber køleplade, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 0086 592 5129696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved