ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram kobberlegering >> Køleelement

Køleelement

Wolfram-kobber for Køleelement

Wolfram-kobber højtydende kompositter er fremstillet af omhyggeligt kontrollerede porøse wolfram, der er vakuum infiltreret med smeltet kobber. Dette resulterer i en W / Cu komposit, der har høj ledningsevne og en matchede lav termisk ekspansion for køleplader.

Det er sammensat af wolfram og kobber. Ved at kontrollere indholdet af wolfram, kan vi designe sin varmeudvidelseskoefficient (CTE), som matcher det af de materialer, såsom keramik (Al2O3, FeO), halvledere (Si), Kovar, osv

Fordele: Høj varmeledningsevne, fremragende lufttæthed, fremragende kontrol størrelse, overfladekvalitet og planhed, Halvfabrikata eller færdige (Ni / Au belagt) produkter til rådighed

Molybdæn-Kobber for Heat Sink

Molybdæn Kobber kølepladeer en komposit fremstillet fra Mo og Cu, Svarende til W-Cu, kan CTE Mo-Cu også skræddersys ved at justere sammensætningen. Men Mo Cu er meget lettere end W-Cu, således at det er mere egnet til aeronautisk og astronautic applikationer.
fordele:  Høj varmeledningsevne grundet ingen sintring tilsætningsstoffer blev anvendt;
Fremragende hermeticitet;
Relativt lille densitet
Stampable ark til rådighed (Mo indhold på højst 75wt%)
Halvfabrikata eller færdige (Ni / Au belagt) dele til rådighed

Hvis du har nogen interesse i vores wolfram kobber køleplade, er du velkommen til at kontakte os via e-mail:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 0086 592 5129696, Vi står til din rådighed på alle tidspunkter.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved