ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram kobberlegering >>Wolfram kobberlegering Components

Wolfram kobberlegering Components

Wolfram Kobber Komponenter

wolfram kobberlegering
Kina Tungsten Online fremstiller custom wolfram kobberlegering (også kendt som wolfram kobber, CUW, WCu) komponenter fra en række materielle formuleringer. Delene er lavet på bestilling; generelt, at kunden leverer tegninger og specifikationer. Almindeligt anvendte legeringer omfatter: 85 W20Cu, 80W / 20Cu, 75W / 25Cu, 70W / 30Cu, 65 W / 35Cu, 60W / 40Cu

TUNGSTEN kobber komponenter anvendes til primært tre grunde:
1. Matching varmeudvidelseskoefficient til en parring materiale.
2. Varmeledningsevne for varme dræn.
3. Densitet til RF-afskærmning.

wolfram kobberlegering

Wolfram Kobber Komponenter Fysiske egenskaber

Wolfram kobberlegering er et metal med en særskilt rødlig eller orange nuance, med en metallisk glans. Den kubiske krystallinske struktur er fladecentreret, og afspejler kun røde og orange farvet lys fra det synlige spektrum, giver det den velkendte rødlig nuance. Sammenlignet med tilstødende metaller i det periodiske system, kobber er hårdere end zink, men blødere end jern. Metallet er plastisk, hvilket betyder, at det kan være aflange med tryk og formes til forskellige former. Kobber er også sejt, hvilket gør det muligt at ændre formen og strækkes i lange tynde strukturer uden at bryde. Wolfram kobber komponenter egenskaber, sammen med sin evne til at lede elektricitet særdeles godt, gør kobber egnet til brug i elektrisk kabel produktion, hvor disse fysiske egenskaber er særligt ønskelige.

wolfram kobberlegering elektrisk

Wolfram Kobber Komponenter kemiske egenskaber

Det atomnummeret af kobber anvendes i ledninger er 29, hvilket betyder at det har 29 protoner. Kobber symbol er "Cu," og dens atomvægt er 63,54. Kobber er placeret i kolonne 1B i det periodiske system, sammen med sølv og guld, hvis symboler er "Ag" og "Au," respectively.Tungsten kobber komponenter har en Mohs hårdhed (et målesystem til at vurdere hårdheden af metaller) af mellem 2,5 og 3. Wolfram kobber komponenter, der anvendes i fremstilling tråde har en meget høj specifik massefylde på 8,2, hvilket er langt højere end andre stoffer af industriel interesse, såsom vand (1,0), carbon (2.2) og svovl (2,1). De specifikke tætheder af sølv og guld er både højere end kobber, på 10,5 og 19, hhv. Kobbertråde har lav kemisk reaktivitet; i reaktion med andre elementer, laboratorium kobber har et gebyr på 1, kendt som cupro eller to, kendt som kobberforbindelser.

Hvis du har nogen interesse i vores wolfram kobber komponenter, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 0086 592 5129696, Vi står til din rådighed på alle tidspunkter.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved