ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy smykker >>Wolfram halskæde

Wolfram halskæde

Wolframcarbid kan fremstilles som wolframcarbid halskæde,kaldes også wolfram halskæde, som er fabelagtig mode tilbehør.

Wolfram halskæde har to typer, den onewith vedhæng og wolframcarbid halskæde. Når det er med vedhæng normalt har snor til hånd op til halsen. Wolframcarbid halskæde er normalt henvise til halskæde lavet af wolfram. Det er tungere end wolfram selv på grund af forskellige wolfram indhold, kan du vælge den type, du kan lide.

Wolframcarbid er en af de stærkeste metaller på jorden. Det er meget holdbare og kan næsten ikke blive ridset eller beskadiget, og har den mest unikke farve og spejl finish, der vil vare hele livet. Det er den bedste og charmerende gave til din familie, venner eller kærester. Desuden, wolframcarbid er den smukkeste materiale der er, når det kommer til smykker. Wolfram halskæde med pendantis er en høj dekoration kvalitet.

Wolframcarbid halskæder og ring pops ser godt ud, men mange foretrækker den nuancerede mundfornemmelse og ren finish af ædelstene og metaller. Som vi ved, Sølvværk præsenterer nøgne halse med en vej til at blive klædt. Men wolframcarbid halskæder, sammen med sin rustfrit stål kæde, er allergivenlige så boble drenge, der lever i frygt for rashed hud kan sport dem bekymre. De er stærke og ridsefast, så de dobbelte som et våben til at bash hjerner, da Zombie Apocalypse beslutter at opdrage sit grimme hoved.

Billeder af Wolfram Halskæder

wolfram-legering halskæde wolfram-legering halskæde
Wolfram halskæde-01
Wolfram halskæde-02

Billeder af Tungsten Carbide Halskæder

wolfram halskæde wolfram halskæder
Tungsten Carbide Halskæde-01 Tungsten Carbide Halskæde-02

  
Hvis du har nogen interesse i dette wolfram halskæde, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring til os: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Wolfram legering Leverandør | Tungsten Alloy kvaliteter | Wolfram legering Producent
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved