ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy smykker >>Forgyldt Tungsten Smykker

Forgyldt Tungsten Smykker

Forgyldt wolfram legering guld smykker kan sammenlignes med ægte guld smykker. Det er på høje hårdhed, slidstyrke, ikke let at ridser og deformation, selv hvis du slidt det i lang tid, ville det stadig ser nye. Desuden er det ikke allergisk over for din hud. Som erstatning for guld, forgyldt wolfram smykker er den mest populære.

Wolfram er en sjælden ildfast metal, smeltepunkt er 3410 ℃, har stabil kemisk egenskab. Under den normale temperatur, reagerer den ikke med luft og vand. Samtidig er det ikke opløseligt i saltsyre, svovlsyre, salpetersyre og alkaliopløsning. Wolfram anvendes i smedning sværd i oldtiden. Det bruges til at fremstille missiler i moderne militær. I moderne civile områder, det bruges til smykker. I de seneste år, som ledende ure og luksus smykker sejre, wolfram smykker er mere og mere populære i Europa. Efter forgyldning, forgyldt wolfram smykker er en manifestation af et statussymbol.

I Kina, når det nye år kommer, venner og slægtninge samledes, gaver bliver afgørende, men hvad gaven kan sendes? Smuk og ædel forgyldt wolfram legering smykker er den bedste gave til kvinder, såsom forgyldt wolfram legering armbånd, forgyldt wolfram legering øreringe, forgyldt wolfram legering ringe, og forgyldt wolfram legering halskæder. Mænd har også deres egne smykker, mænds guldbelagte wolfram legering intet mere end de små og sarte typer.

Forgyldt wolfram legering guld smykkerForgyldt wolfram legering guld smykkerForgyldt wolfram legering guld smykker

Forgyldt wolfram legering guld smykkerForgyldt wolfram legering guld smykkerForgyldt wolfram legering guld smykker


Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg guldbelagte wolfram mønt i mere end to årtier. Vores produkt er kun til souvenir og dekoration formål. Her erklærer vi: Brug ikke vores guldbelagte wolfram legeringen mønt til ulovlige formål.

Derfor, hvis du er interesseret i forgyldt Wolfram legeret guld smykker, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 86 592 512 9696.

Relaterede links: Wolfram tunge legering Leverandør | Wolfram tunge legering kvaliteter | Wolfram tunge legering Producent
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved