ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy smykker >>Wolfram Military Ring

Wolfram Military Ring

Wolfram legering i stigende grad brugt til militær ring gør, det er wolfram militær ring.

Tungsten ringe er ideelle til militære ring implementeringer. Wolfram militær ring er dejligt at vide, at nogen derhjemme venter på dig, at pengene er lidt bedre samt wolfram ringe vil holde op til den daglige slitage, at soldater sætter deres krops igennem. Slæbningen gear, våben og ammunition rundt kan være slibende på de fleste smykker, men det er lavet til at holde op til lige sådant misbrug. Wolfram legering er en af de hårdeste materialer på jorden, så du ikke behøver at bekymre sig om at bøje eller skrabe det, ligesom du ville på en normal ædelmetal militær ring.

Wolfram Military Ring

Wolfram ring er den mest slidstærke ringe på planeten, vil ingen anden militær ring som guld og platin vare et helt liv.

Wolfram ring er omkring 10 gange hårdere end 18K, omkring 5 gange hårdere end værktøj grade stål, og ca. 4 gange hårdere end titanium. Wolfram foranstaltninger mellem en 8 og 9 på Møl hårdhed skala, det eneste materiale hårdere (Diamond) måler en 10.

Wolfram ring har en fast polsk og behøver ikke at blive renset med eventuelle særlige smykker rengøringsmidler.

Chinatungsten kan fremstille og tilbyde wolfram militær ring for dig. Forskellige typer af produkter er tilgængelige her. Selv hvis du ikke er en soldat, skal du måske wolfram ring for dit hold eller samfundet. Enhver specielle udformning af det er muligt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om wolfram militær ring. Vores e-mail-adresse er sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com. Eller du kan ringe til os: 0086 592 5129595/5129696/5127878.

Relaterede links: Wolfram legering Leverandør | Tungsten Alloy kvaliteter | Wolfram legering Producent
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved