ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy smykker >>Forgyldt Tungsten Alloy Souvenir

Forgyldt Tungsten Alloy Souvenir

Green Gift - Forgyldt Tungsten Alloy Souvenirs

Miljøbeskyttelse er en stor trend i det moderne samfund, mens wolfram er en miljømæssig materiale, i overensstemmelse med internationale miljøstandarder. Forgyldt wolfram legering souvenir er lavet af wolfram-legering med guldbelægning overflade. Som souvenirs, wolfram er hårdt, slidstærkt, let at farve, kan der permanent opbevares; sammen med guldbelægning er det bedste materiale.

Selvom wolfram har egenskaberne af højt smeltepunkt, hårdt, skørt og vanskelig proces, kan det være tomt, ekstrudering, smedning, valsning, spinde- og tegning som der er en rimelig proces. Med plast forarbejdning forbedring af wolfram, er dens trækstyrke og duktilitet stærkt forbedret. Forgyldt wolfram legering souvenirs at formen kan lide guld er miljøet. Men da guld er dyrt, forgyldt wolfram legering souvenirs er mere positivt.

Folk ville altid bringe nogle gaver til de ældre, når de er hjemme, som de arbejder uden for en lang tid. I selskab fest, sport eller aktivitet spil, forgyldt wolfram legering souvenir er et bedre valg. For eksempel: forgyldt wolfram legering souvenir model, forgyldt wolfram legering erindringsmønter medaljer, forgyldt wolfram legering mønter, forgyldt wolfram legering souvenir bogmærker.

Forgyldt wolfram legering souvenirForgyldt wolfram legering souvenirForgyldt wolfram legering souvenir

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg guldbelagte wolfram mønt i mere end to årtier. Vores produkt er kun til souvenir og dekoration formål. Her erklærer vi: Brug ikke vores guldbelagte wolfram legeringen mønt til ulovlige formål.

Derfor, hvis du er interesseret i forgyldt wolfram legering souvenir, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 86 592 512 9696.

Relaterede links: Wolfram tunge legering Leverandør | Wolfram tunge legering kvaliteter | Wolfram tunge legering Producent
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved