ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy smykker >>Wolfram Scan Guld Armbånd

Wolfram Scan Guld Armbånd

Eksistensen af wolfram har sådan en enorm indflydelse på det finansielle marked, wolfram scan guldarmbånd er ved at blive populære designs i smykker industrien. De links er højglanspoleret og ridsefri giver smykker en smuk glans, og det er en fremragende ledsager til vores dåser kollektion.

Wolfram materiale er stål-grå til tin-hvid og er en meget hård element, som kunne skæres med en nedstryger, når det er meget ren (det er sprødt og hårdt at arbejde, når uren) og arbejdede ved smedning, tegning, eller ekstrudering . Dette element har den højeste smeltepunkt (3422 ℃), laveste damptryk og den højeste trækstyrke ved temperaturer over 1650 ℃ af alle metaller. Dens korrosionsbestandighed er fremragende og angreb fra en mineralsyre er næsten umærkelig. Disse egenskaber gør wolfram materiale egnet til wolfram scan guld produkter.

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg scan guldarmbånd og andre wolfram relaterede produkter i mere end to årtier. Vi kan tilbyde alle former for scanning guldarmbånd som din requirements.Chinatungsten wolfram scanning guldarmbånd er kvalificerede, og det er kun for souvenir og dekoration formål. Her erklærer vi: Brug ikke vores wolfram scan guld produkter til ulovlige purpose.We kan tilbyde alle former for wolfram scan guld produkter i henhold til dine krav.

Billeder af Wolfram Scan Guld Armbånd:

Wolfram Scan Guld Armbånd
Scan Guld Armbånd

Derfor, hvis du er interesseret i wolfram scan guldarmbånd, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 86 592 512 9696.

Relaterede links: Wolfram tunge legering Leverandør| Wolfram tunge legering kvaliteter | Wolfram tunge legering Producent
Chinatungsten Group:[ChianTungsten] [Tungsten Alloy Manufacturer] [Tungsten News] [Paper Weight] [Tungsten Copper] [Tungsten] [Molybdenum Products] [Tungsten Carbide] [Tungsten Carbide Jewellery] [Tungsten Dart] [Dart Shop] [Tungsten Fishing Sinker] [Tungsten Powder] [Tungsten Metal] [Metals Price]
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved