talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Tungsten Aloi Perikanan jig Bentuk

Tungsten Aloi Perikanan jig Bentuk

 

Ladung memancing Jenis khas yang takal yang digunakan untuk menambah berat badan dengan garis atau mengumpan. Pemancing lampirkan batu ladung untuk menarik umpan ke kedalaman di mana ikan cenderung untuk berkumpul. Kerana kedalaman yang tepat boleh berbeza-beza mengikut spesies, lokasi dan syarat, yang minat memancing sering menggunakan pelbagai sinkers untuk menambah jumlah yang berbeza sinkers memancing weight.The diperbuat daripada plumbum. Walau bagaimanapun, plumbum berbahaya kepada pelbagai hidupan liar yang sangat besar, dan sinkers memancing plumbum dan takal membawa yang lain menyumbang dengan ketara kepada risiko. Bentuk-bentuk sinkers memancing plumbum adalah seperti berikut:.

loceng batu ladung

loceng batu ladung

Dipsy loceng batu ladung mempunyai reka bentuk yang berbentuk loceng dengan cangkuk swiveling diikat ke atas. Sinkers ini membuang angin, menjadikan mereka kegemaran untuk pemancing pantai. Profil yang bulat itu sinkers juga mengurangkan peluang daripada Tersangkut. Bagi pemancing bot, sinkers loceng sering digunakan di atas pelantar tiga cara. Pelantar ini direka untuk mendapatkan umpan yang mendalam tanpa memerlukan apa-apa kelengkapan tambahan, seperti downriggers. Rig terdiri daripada swivel tiga hala dengan satu mata untuk garis utama. Gelung seterusnya memegang garis penurunan dengan batu ladung loceng pada akhir. Akhir sekali, gelung lepas memegang seorang pemimpin dan sasaran fitnah atau pelantar umpan hidup. Rig berkesan apabila bangkit di sepanjang bahagian bawah atau diturunkan ke kedalaman yang dikehendaki dan trolled dalam air terbuka.

perpecahan tembakan

Tembakan perpecahan bola kecil plumbum dengan potongan celah menjadi satu sisi. Untuk menggunakan Jenis ini setempel, hanya balut celah dalam bola di seluruh talian anda dan mengapit ke atas logam untuk menjamin ke garisan. Beberapa tembakan perpecahan mempunyai pemegang kecil di sebelah bertentangan pembukaan, membenarkan mereka dikeluarkan dan diguna semula. Pancutan kerang adalah variasi pukulan perpecahan. Ia mengekalkan alur untuk mengadakan garis dan bentuk bujur, membuat sobekan tahan lebih. Walaupun populariti mereka, tembakan perpecahan menimbulkan beberapa kesihatan yang serius dan risiko alam sekitar, menurut US Geological Survey. Loons dan hidupan liar lain sering menelan tembakan perpecahan yang ditinggalkan, maka mengalami penyakit atau kematian disebabkan oleh kandungan utama. Apabila sejumlah besar ini sinkers ditinggalkan, mereka boleh meningkatkan kandungan plumbum dalam badan air, yang akhirnya boleh memberi kesan kepada air minuman untuk penduduk kawasan.

berjalan batu ladung

berjalan batu ladung

Sinkers ini adalah roti dan mentega umpan hidup banyak, nelayan walleye. Mereka menyerupai sebuah segiempat tepat dengan tepi, bulat dan di luar. Atas mempunyai mata bagi talian. Bahagian bawah batu ladung adalah sedikit lebih luas dan lebih besar dalam saiz daripada atas, memegang lebih berat. Bahagian bawah juga sedikit bulat dan bengkok ke atas. Ini taburan berat meletakkan batu ladung dengan kelebihan bulat di bahagian bawah, jadi ia mudah akan meluncur di atas batuan, mengurangkan perubahan Tersangkut pada bahagian bawah. Reka bentuk semi-rata juga menghalang daripada bergolek di sepanjang bahagian bawah dalam arus cepat. Ini sinkers sering digunakan untuk mengheret pelantar umpan hidup di sepanjang bahagian bawah, dan kadang-kadang dipanggil pelantar umpan hidup. Untuk mengikat pelantar, benang pertama batu ladung on-line dengan selekoh bawah menghala ke akhir tag garis. Seterusnya pilih swivel cukup besar ia tidak akan melalui mata batu ladung. Ikat satu hujung talian utama anda untuk swivel. Kemudian, anda boleh menambah apa-apa dari kepala jig terapung, 1 cangkuk kosong, atau abah-abah cacing untuk melengkapkan rig. Pelantar ini tidak hanya sobekan-tahan, tetapi ia juga membolehkan talian luncurkan melalui matanya apabila ikan mengambil umpan. Ciri ini yang kemudian menghalang ikan rasa berat. Namun, apabila pemancing menyimpan garis yang ketat di atas pelantar, swivel akan berhenti di pembukaan batu ladung, membenarkan panjang pemimpin untuk kekal konsisten dan dalam zon mogok.

Getah Sinkers teras

Getah Sinkers teras

Seperti tembakan perpecahan, sinkers cengkaman getah mempunyai alur di pusat untuk memegang mereka. Ini bujur, atau bola sepak berbentuk, sinkers mempunyai teras getah yang mempunyai dua tab (juga dipanggil telinga) pada akhir setiap batu ladung yang. Talian tersebut akan diletakkan di alur batu ladung, dan kemudian tab terpulas dalam arah yang bertentangan, membalut garis di sekeliling teras getah. Apabila tab terpulas terbalik, talian tersebut akan dilepaskan. Sinkers ini dengan cepat boleh ditambah atau dikeluarkan dan tidak melakukan nama samaran garisan. Mereka datang dalam pelbagai saiz dan berat. Sesetengah penggunaan biasa termasuk: menggunakan versi kecil 1/8 auns untuk penawaran umpan hidup, atau menambah satu batu ladung besar apabila Trolling lama-talian untuk membantu umpan dijalankan pada kedalaman yang lebih besar. Sinkers ini mempunyai pelbagai aplikasi dan boleh digunakan dalam beberapa situasi memancing.

piramid batu ladung

piramid batu ladung

Batu ladung ini juga mempunyai mata baris yang terletak di tapaknya, memberi profil piramid terbalik semasa terikat. Sinkers sering digunakan dalam arus cepat. Profil arus mereka menyebabkan mereka tenggelam dengan cepat, dan tepi rata mereka menghalang mereka daripada digulung sepanjang bahagian bawah dalam arus cepat. Apabila digunakan dalam badan-badan air dengan pasir atau lumpur-tingkat, batu ladung akan mengebumikan sendiri ke bahagian bawah lembut. Kedua-dua ciri-ciri membuat sekeping ruji terjahan untuk bass striper dan memancing surfing.

 

telur sinkers

telur sinkers

Sebelum batu ladung berjalan dilahirkan, batu ladung telur telah digunakan di tempat untuk persembahan umpan hidup dan masih kegemaran di kalangan pemancing ikan keli. Telur-bentuk membuat sinkers ini agak sobekan tahan dan mampu untuk melancarkan sepanjang bahagian bawah. Sinkers ini slip on-line, yang dialirkanNya melalui lubang yang menjalankan panjang bijak walaupun sinkers. Batu ladung yang boleh digunakan dengan rig (seperti batu ladung berjalan diterangkan di atas) dan beberapa pemancing memegang sinkers di tempat menggunakan perpecahan yang ditembak bukan 1 swivel. Setelah ikan mengambil umpan dan menjadi ditimpa balasan rancangan jahatnya pada cangkuk, garis yang dilampirkan slaid melalui batu ladung dengan sedikit rintangan. Kerana ikan tidak dapat merasa berat batu ladung itu, pemancing mempunyai peluang yang lebih baik terasa bahang dia dalam berjaya.

Kon Sinkers dan tembakan peluru

Kon Sinkers dan tembakan peluru

Kon (peluru juga dipanggil) sinkers mengikuti premis yang sama sebagai sinkers telur yang mereka dialirkanNya ke garisan, dengan titik sempit yang menghala ke arah rod. Kon-bentuk ini sinkers membuat mereka ideal untuk meluncur melalui rumpai. Sinkers gelongsor ini boleh digunakan di atas pelantar umpan hidup untuk menggantikan batu ladung berjalan apabila digunakan di kawasan angin. Mata kail weedless juga akan meningkatkan keberkesanan pelantar rumpai ini.

 

 

Sinkers bank atau terumbu bank sinker

Sinkers ini adalah seperti piramid dan telur sinkers dalam penggunaan mereka pada pelantar, lagi batu ladung yang tidak memaparkan gelung tembaga untuk memegang talian, sebaliknya atas batu ladung biasanya mempunyai mata plumbum acuan. Sinkers ini tirus, berbentuk telur mempunyai sisi heksagon bukannya permukaan bulat licin. Sisi rata bantuan batu ladung menghalang daripada bergolek arus dan bentuk tirus membantu mencegah daripada Tersangkut dalam batuanUndo edits New! Hold down the shift key, click, and

Gambaran di atas merupakan hanya sekilas kecil sinkers memancing plumbum. Jika anda berminat dalam sinkers mesra alam sekitar fising,sila cuba tungsten sinkers fising.

Jika anda mempunyai sebarang kepentingan dalam tungsten aloi berat, sila hubungi kami melalui e-mel: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com atau melalui telefon: 86 592 5129 696.
Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved