talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Tungsten aloi peluru nyaring perisai bagi tentera

Tungsten aloi peluru nyaring perisai bagi tentera

Untuk memperkenalkan perisai peluru nyaring aloi tungsten

Peluru nyaring tungsten perisai aloi adalah untuk menunjukkan bergantung kepada tenaga kinetik projektil menembusi perisai memusnahkan sasaran daripada cengkerang. Sifatnya ialah halaju yang tinggi, lama memukul jarak dan ketepatan tembakan tinggi. Ia digunakan untuk merosakkan kereta-kereta kebal, senapang yg maju bergerak sendiri, kereta perisai, kapal, pesawat udara, sasaran perisai dan memusnahkan pertahanan yang diperkaya.
Perisai aloi tungsten menindik shell, Type peluru yang direka untuk menembusi perisai dan meletup. Mereka umumnya digunakan terhadap pelindung tubuh, perisai kenderaan, konkrit, kereta kebal dan pertahanan lain, bergantung kepada berkaliber daripada senjata api.
Petala peluru nyaring perisai tungsten aloi yang direka untuk tujuan ini mempunyai kes yang amat kukuh dengan hidung khas keras dan berbentuk dan caj pecah yang lebih kecil. Tungsten aloi beberapa berkaliber yang lebih kecil cengkerang nyaring perisai mempunyai pengisian lengai, atau caj pembakar di tempat pertuduhan HE pecah.

Beberapa gambar tentang peluru nyaring perisai tungsten aloi

tungsten alloy armor piercing bullets
Tungsten aloi peluru nyaring perisai bagi tentera Tungsten aloi peluru nyaring perisai bagi tentera
Tungsten aloi peluru nyaring perisai bagi tentera Tungsten aloi peluru nyaring perisai bagi tentera

Teori tentang peluru nyaring perisai tungsten aloi

Perisai peluru tungsten aloi nyaring terkenal dengan gerbang yang kukuh dan gerudi keras. Ia banyak bergantung kepada tenaga kinetik yang besar dan mereka sendiri kekuatan tinggi kepada projektil mencapai target. Perisai peluru tungsten aloi nyaring dibuat daripada keluli aloi berkepadatan tinggi yang jauh lebih sukar daripada tangki perisai, karbida tungsten dan bahan-bahan lain. Semua mempunyai tungsten sangat keras kepala peledak aloi nyaring perisai. Ia adalah musuh kereta kebal, kenderaan berperisai, kubu konkrit. Ketika melancarkan, perisai aloi bola tungsten nyaring adalah di bawah suhu tinggi, gas tekanan tinggi. Mencapai sasaran itu, ia akan membuat sebuah lubang di permukaan perisai, merah keluar. Perisai dan bahagian bawah lubang pada masa yang sama. Pada masa ini, walaupun kepala telah dipecahkan, tenaga peluru berpandu kesan inersia kuat, ia akan terus Ifadhah. Apabila daya impak mencapai nilai tertentu, fius dinyalakan dicetuskan, ia menyebabkan letupan caj projektil. Pada masa ini, setiap sentimeter persegi di kawasan boleh menghasilkan berpuluh-puluh tan beratus-ratus tan tekanan, lantas membunuh anak-anak kapal di dalam tangki, memusnahkan senjata.

Bagaimana perisai tungsten peluru aloi nyaring bekerja?

Tungsten yang paling banyak digunakan aloi peluru nyaring perisai di dunia diperbuat daripada keluli keras, tungsten karbida-, atau ikan yang semakin berkurang penetrator uranium dan dimasukkan ke dalam bahan yang lebih lembut, seperti kuprum atau aluminium. Pusingan uranium, contohnya, mengambil kesempatan bahan mereka berkepadatan tinggi, yang direka untuk mengekalkan bentuk dan membawa jumlah maksima yang mungkin tenaga sedalam mungkin ke dalam sasaran.
Peluru nyaring perisai tungsten aloi yang melepaskan tembakan dari senapang diperkukuh dengan jaket tembaga atau cupro-nikel, sama seperti jaket yang mengelilingi menerajui projektil konvensional, jaket yang musnah apabila kesan untuk membenarkan caj menembusi untuk meneruskan pergerakan melalui disasarkan bahan.
Salah satu Type yang paling terkenal tungsten peluru nyaring perisai aloi yang digunakan pada masa lalu adalah peluru bersalut Teflon. Berbeza dengan kepercayaan popular, lapisan teflon tidak dengan sendirinya membantu peluru menembusi lebih mendalam, sebaliknya ia bertujuan untuk membantu mengurangkan haus pada laras sebagai akibat menembak projektil mengeras. Fakta aneh adalah bahawa salah faham ini walaupun undang-undang yang membawa kepada penggunaan terhad ini peluru, akhirnya membawa kepada kepupusan mereka.
Contoh yang terkenal seperti kesilapan adalah cubaan membunuh ke atas Presiden Amerika Syarikat Ronald Reagan yang berlaku pada 30 Mac, 1981. Kemudian, penembak menggunakan perisai peluru nyaring aloi tungsten dengan pistol biasa, yang sebenarnya dilucutkan peluru keupayaannya, menyumbang kepada peluru hilang jantung oleh kurang dari satu inci dan menindik paru-paru kiri sebaliknya, yang berkemungkinan terlepas hidupnya.
Hakikat, bahawa kebanyakan orang tidak ketahui, adalah bahawa ia tidak cukup untuk mempunyai aloi tungsten perisai yang nyaring peluru, anda juga mesti mempunyai satu tong yang diubahsuai, untuk mengambil kesempatan daripada keupayaan peluru.


Jika anda ingin mengetahui maklumat lanjut tentang produk ini, sila hubungi kami melalui e-mel: sales@chinatungsten.com atau melalui telefon: 86 592 5129 696.

maklumat lanjut>>

Apakah Aloi Tungsten| Tungsten gred aloi berat| Permohonan Tungsten aloi berat|

Permohonan Tentera Aloi tungsten| Hartanah Tentera Aloi tungsten|

Aloi tungsten Serpihan pasang siap| Aloi tungsten swaging rod|

Tungsten Aloi kiub| Nyaring perisai Aloi tungsten|


Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved