talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Aloi tungsten untuk penggantian emas

Aloi tungsten untuk penggantian emas

Mengapa aloi tungsten digunakan sebagai ganti emas?

Dalam teori, ketumpatannya ialah 19.1g/cm3, iaitu kira-kira 70% lebih padat daripada plumbum, uranium boleh digunakan sebagai bahan membuat duit syiling palsu. Walau bagaimanapun, adalah lemah radioaktif dan tidak tumpat seperti emas, jadi ia tidak muncul sebagai suatu cara yang praktikal.

Kemudian orang telah mendapati bahawa tungsten adalah mesra alam, tahan lasak dan kekerasan, yang paling penting adalah bahawa ketumpatan 19.25g/cm3 adalah hanya kira-kira ketumpatan yang sama seperti emas (19.3g/cm3), yang mempunyai graviti tentu yang serupa. Kelebihan ini membuat tungsten menikmati kelebihan untuk menjadi pengganti yang terbaik untuk logam mahal emas atau platinum. Ia adalah perlu untuk memberitahu bahawa emas mengaloi dengan tungsten tidak akan berjaya kerana beberapa sebab tetapi duit syiling dengan pusat tungsten dan emas di seluruh ia tidak dapat dikesan sebagai palsu oleh pengukuran ketumpatan sahaja.

emas permohonan bersalut

emas permohonan bersalut

Perkakasan untuk aloi tungsten sebagai penggantian emas

Pada masa kini, aloi tungsten semakin digunakan dalam bidang yang tertentu yang berkaitan dengan emas atau penggantian platinum, seperti: barang kemas, contohnya cincin, cincin telinga, kalung, rantai pergelangan tangan, dan sebagainya. Juga, ia digunakan secara meluas dalam membuat duit syiling cenderamata, seperti memorial mahkota dan aplikasi lain seperti Jalur jam tangan.

Sejak aloi tungsten menanggung harta khas panjang umur dan ketahanan yang tinggi, apabila ia digunakan untuk membuat barang kemas, ia sentiasa mengaitkan kasih sayang antara kekasih atau pasangan boleh kekal. Kekerasannya menjadikan ia sesuai untuk cincin yang akan tahan calar, hypoallergenic, dan tidak akan memerlukan penggilapan, yang sangat berguna terutamanya dalam reka bentuk dengan kemasan berberus.

 Chinatungsten menawarkan aloi tungsten sebagai penggantian emas

Kita yang sudah terbiasa untuk mengeksploitasi lebih inovatif permohonan produk tungsten.Emas saduran tungsten adalah salah satu daripada produk utama kami.

Secara terperinci, tungsten tulen, dalam bentuk cakera bulat, plat, kunci, gelang, dan sebagainya, boleh menjadi sempurna bersalut dengan lapisan emas dengan kilauan clinquant, untuk menggantikan barangan emas atau platinum kecuali fungsi mata wang.

Jika anda berminat dalam maklumat ini, sila hubungi kami.Sebarang soalan atau pertanyaan tentang produk aloi tungsten akan disambut oleh e-mel kepada sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com atau telefon 86 592 5129 696.

emas permohonan bersalut

gelang tungsten

                                     Tungsten Aloi syiling                  gelang tungsten

Notis: Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Jualan Corp adalah sebuah syarikat yang sangat profesional dan serius, pengkhususan dalam pembuatan dan menjual produk tungsten yang berkaitan selama lebih daripada dua dekad. Produk emas saduran aloi tungsten kami adalah hanya untuk cenderamata dan tujuan hiasan. Di sini kita mengisytiharkan: Sila jangan gunakan produk bersalut emas aloi tungsten kami untuk tujuan haram.

Selain itu, jika anda tidak tahu bagaimana untuk mengenal pasti emas benar atau produk aloi tungsten saduran emas, anda boleh mendapat khidmat nasihat daripada kami secara langsung melalui e-mel: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com atau hubungi kami sebanyak 86 592 5129 696.

Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved