talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Baki Raket tenis, wajaran

Baki Raket tenis, wajaran

Aloi tungsten adalah bahan yang tepat untuk raket tenis atau seperti untuk menukar daya swing dan pusat kesan yang dikenali sebagai "titik manis" pada raket tenis dan banyak lagi terutamanya berkaitan dengan snap kepada berat yang boleh mudah ditahan atau dialihkan.

Semua pemain mempunyai buaian berbeza dan kawalan raket walaupun asas ayunan yang sama. Tujuannya adalah untuk membuat sebagai kesan persegi dengan bola yang mungkin dengan bola memberi kesan sehampir mungkin ke pusat kepala raket tenis yang dikenali sebagai "spot manis". Tetapi, saiz, berat, ketinggian, kekuatan dan lain-lain faktor-faktor fizikal menyebabkan pemain yang berbeza untuk mengubah swing asas sedikit menyebabkan "miss-hits" yang kesilapan punca seterusnya dalam penerbangan bola. A miss-hit , seperti menghubungi bola berhampiran bingkai raket, akan menyebabkan bola untuk pergi ke arah yang berbeza daripada di mana ia bertujuan apabila buaian pemain.

Masalah-masalah di atas boleh bukan disebabkan oleh kecacatan dalam raket yang boleh menyumbang kepada masalah itu tetapi apa-apa kecacatan kecil dalam buaian pemain. Oleh itu walaupun ayunan pemain muncul secara asasnya berbunyi garis swing sedikit off, disebabkan untuk contoh kelemahan di pergelangan tangan, lengan, kaki atau apa sahaja boleh menyebabkan miss-hit.

Ia telah didapati bahawa seorang pemain yang mempunyai buaian yang dekat dengan asas membunyikan boleh meningkatkan swing mereka dengan sedikit perubahan baki kepala raket. Berat yang lebih kepada bidang tertentu kepala raket boleh meningkatkan daya di mana pemain boleh memukul bola. Oleh itu, walaupun pemain terbaik boleh mendapat manfaat daripada perubahan atau peningkatan berat kepala raket tenis.

Apabila seorang pemain tenis menyerang bola dia bertujuan untuk mencapai sebagai kawalan banyak yang mungkin dengan daya yang besar yang dikenakan kepada bola. Ini berlaku apabila bola melanda pada kedudukan yang pada tali yang dikenali sebagai "titik manis" yang merupakan kawasan pusat tali. Juga, seorang pemain cuba untuk memukul bola tepat dengan kepala raket biasa kepada arahan penerbangan bola. Tiada dua pemain mempunyai buaian yang serupa dan dengan itu dua pemain yang berbeza mungkin berayun sedikit berbeza dengan raket yang sama. Di samping itu, sejak berat raket tenis dan struktur keseluruhan ditetapkan selepas dibuat di, satu-satunya cara untuk mencapai suatu pengaturan yang lain adalah untuk mendapatkan raket yang mempunyai berat badan yang berbeza atau pengedaran berat badan. Ia akan, bagaimanapun, adalah lebih baik jika berat boleh dengan mudah ditambah pada terpilih tempat raket yang akan meningkatkan ayunan pemain keseluruhan. wajaran dipilih boleh digunakan untuk bukan sahaja meningkatkan berat kepala untuk servis yang lebih berkuasa tetapi juga untuk membetulkan ketidakseimbangan dalam ayunan pemain.

Berat badan kecil atau berat ditambah di sekitar keliling bingkai, membentuk kepala raket tenis, boleh menyebabkan swing yang biasanya sedikit jauh dari pusat kesan, iaitu kini "" meningkatkan ketepatan dan kuasa yang meningkatkan kelajuan dan kawalan bola. Satu kaedah itu menambah berat badan adalah dengan pita di atas permukaan yang di dalam bingkai. Bagaimanapun 1 kelemahan kaedah ini adalah bahawa ia mesti akan dilakukan apabila semula-stringing raket dan berat tidak boleh akan dipromosi tanpa mengeluarkan dan menggantikan tali.

Oleh itu, ia satu objek produk yang hadir untuk menyediakan snap kepada berat untuk raket tenis yang membolehkan pemain untuk mengubah taburan berat raket tenis. Kedudukan dari berat yang boleh diubah sesuka hati.

Tujuan produk ini adalah untuk menyediakan berat snap-on untuk raket tenis, atau seperti yang membenarkan seorang pemain dengan mudah mengubah amaun dan pengagihan berat kepala raket tenis. Produk yang hadir memberikan berat dalam bentuk snap klip wajaran yang mudah melampirkan kepada rentetan atau bingkai kepala raket pada kedudukan yang dipilih di seluruh raket.

Berat badan ke snap mengikut produk mempunyai pemegang berat badan yang mempunyai mahkota dengan slot sama ada pada akhir bahagian persegi bujur menamatkan dalam gerek yang lebih kurang sama dengan diameter tali raket tenis yang paling panjang mahkota sedikit lagi bahawa ruang antara rentetan bersebelahan. Pemegang berat badan telah pendek tengah-tengah lengan menyediakan cawan atau soket untuk menerima berat seperti pelet plumbum. berat boleh menjadi pelet mendahului kecil yang ditolak ke dalam soket dan dipegang teguh di tempat oleh nib kepada berat atau dengan menutup poket dengan sebahagian yang meliputi. pelet plumbum boleh disediakan dalam pelbagai berat untuk membenarkan jumlah berat ditambah kepada bahagian tertentu raket tenis diubah.

Pemegang wajaran dilampirkan kepada raket tenis dengan memuatkan rentetan bersebelahan ke dalam slot sama ada di sebelah mahkota sehingga rentetan terlibat gerek dan dikunci pada tali raket tenis berat kemudiannya boleh susut ke atas rentetan sehingga lengan kecil yang mempunyai soket wajaran teguh abutting permukaan dalam rangka membentuk kepala raket tenis. pemegang berat dibuat lembut berdaya tahan sintetik atau getah seperti bahan. jumlah berat ditambah kepala raket tenis boleh diubah dengan menambah pemegang wajaran pada pelbagai kedudukan di sekeliling pinggir rangka selamat dilampirkan kepada tali tenis.

Baki Raket tenis, wajaran         Baki Raket tenis, wajaran
Jika anda mendapat sebarang pertanyaan atau soalan tentang produk ini, Sila tidak teragak-agak untuk menghubungi kami di sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com. Harga akan ditawarkan berdasarkan saiz, ketumpatan, kuantiti, kekerasan, dan apa-apa keperluan khusus yang lain.

maklumat lanjut>>

Apakah Aloi Tungsten| Tungsten gred aloi berat| Permohonan Tungsten aloi berat|

Kelebihan pengimbang aloi tungsten| Klasifikasi pengimbang Aloi tungsten|

Melindungi Aloi Tungsten Plasma Pemecut| tungsten aloi collimator|

 


Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved