talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Tungsten balast aloi untuk pesawat

Tungsten balast aloi untuk pesawat

Aloi tungsten Berat (WHAs) adalah pilihan terbaik apabila Perekabentuk dalam industri aeroangkasa dan pertahanan memerlukan bahan yang menggabungkan kepadatan tinggi, kekuatan mekanik yang baik dan yang mudah dimesin.
Ketumpatan yang tinggi WHAs membuat ia mungkin untuk mengurangkan saiz fizikal komponen. Ini seterusnya memberi manfaat kawalan yang lebih besar pengagihan berat badan dan meningkatkan kepekaan mengawal mekanisme. Jika jisim yang besar mesti ditempatkan di dalam kawasan yang terhad, WHAs adalah bahan yang ideal.

Perkakas untuk balast aloi tungsten berat bagi pesawat:
Sistem penerbangan Kawalan
WHAs baki Kaunter sering digunakan untuk mengoptimumkan prestasi permukaan kawalan penerbangan, seperti kemudi, lif dan aileron, dengan banyak kelebihan berbanding contohnya bahan baki konvensional keluli atau plumbum.

Bilah pemutar
Bilah pemutar helikopter menuntut imbangan yang sempurna. WHAs boleh digunakan untuk mengimbangi sebarang ketidakseimbangan yang dibina ke dalam bilah individu semasa proses pembuatan, seperti baki helikopter.

Kipas
Counterweights WHAs dimasukkan ke dalam sistem kawalan pic banyak reka bentuk kipas sebagai peranti selamat gagal untuk memastikan bahawa overspeeding dihalang.

Sistem inersia
AKAH dimasukkan ke dalam jambatan layang berputar gyroscohttp :/ / kawalan www.tungsten-alloy.com/pic untuk menyimpan tenaga kinetik. Berat WHAs digunakan untuk dua tujuan dalam Type ini giroskop:
1) Untuk melaraskan pusat graviti segitiga.
2) Untuk melaraskan frekuensi ayunan alang laser.

Berlawanan dengan Bar
Berlawanan dengan bar yang dibuat WHAs dengan ketumpatan tinggi adalah sesuai untuk aplikasi-redaman getaran. Banyak syarikat aeroangkasa kini beralih kepada bahan WHAs untuk kelebihan mereka ke atas bahan keluli.

Timbang trim
Pada peringkat terakhir pemasangan, berat kenderaan itu mungkin dikehendaki untuk menyesuaikan baki akhir pesawat.
AKAH adalah pilihan semula jadi apabila bekerja dalam sampul ruang terhad, kerana nisbah jisim / saiz yang tinggi. Walau bagaimanapun, ia juga boleh menawarkan kelebihan sebenarnya mengurangkan jumlah jisim berat badan trim, kerana ketumpatan yang lebih tinggi bahan boleh terletak lebih jauh dari titik pangsi, manakala mencapai saat yang sama.

Kerja prototaip
AKAH sering digunakan dalam kerja-kerja prototaip sebagai balast untuk mensimulasikan berat instrumen, dan lain-lain penumpang pada penerbangan ujian atau model skala untuk ujian terowong angin.

Satelit
Bahan WHAs sering digunakan untuk mengimbangkan massa yang memainkan peranan penting untuk memastikan pusat graviti dengan tepat terletak, semasa kemajuan penerbangan angkasa, untuk memastikan bahawa kemasukan orbit yang betul dicapai.


Kami adalah syarikat yang betul yang mempunyai balast pesawat untuk dijual. Jika anda mendapat apa-apa pertanyaan, sila hubungi kami di sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com.

Tungsten balast aloi untuk pesawatTungsten balast aloi untuk pesawatTungsten balast aloi untuk pesawat

 

maklumat lanjut>>

Apakah Aloi Tungsten| Tungsten gred aloi berat| Permohonan Tungsten aloi berat|

Kelebihan pengimbang aloi tungsten| Klasifikasi pengimbang Aloi tungsten|

Melindungi Aloi Tungsten Plasma Pemecut| tungsten aloi collimator|

 


Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved