talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >> Sasaran & collimator sinar-X

Sasaran & collimator sinar-X

Sasaran X-ray

Sasaran X-ray boleh tertakluk kepada beban yang lebih tinggi daripada anodes pegun. Mengikut giliran berbentuk hidangan sinar-X sasaran di bawah alur elektron, baru, bahagian yang sudah disejukkan permukaan sasaran terus digunakan sebagai tempat tumpuan. Tambahan pula, sasaran sinar-X menyejuk dengan lebih cepat oleh terpancar haba. Oleh itu, tenaga jauh lebih per unit masa boleh dibekalkan kepada tiub sinar-X dengan sasaran sinar-X perbandingan dengan anod pegun.

        Sasaran X-ray Sasaran collimator sinar-X

Dalam Talian chinatungsten juga boleh membekalkan pelbagai Mo aloi dan logam sinar-X sasaran yang optimum sesuai untuk keperluan pelanggan individu, seperti mamografi x-ray sasaran dan logam sinar-X sasaran yang digunakan daripada yang umum diagnostik perubatan dan Angiokardiografi untuk tomografi komputer.

Dalam dua dekad yang lalu, kami telah membangunkan komponen untuk generasi terbaru peranti prestasi perubatan yang tinggi dalam kerjasama rapat dengan pembekal terkemuka.

Untuk diagnosis, kami menyampaikan sinar-X sasaran dan anodes pegun bagi permohonan pelbagai sinar-X. Sasaran sinar-X kami berdiri sehingga kepada tekanan haba yang paling ekstrim dalam suhu lebih daripada 2,000 ℃. Kelebihan lagi kualiti yang lebih tinggi dan sifat tahan lama produk kami.

Letupan elektromagnet dicipta oleh yang agak lembap elektron yang cepat pada anod. 1% daripada tenaga yang terjejas berubah menjadi letupan sinar-X dan 99% kepada haba. Kerana hakikat itu komponen dalam tiub sinar-X telah diserahkan oleh rintangan terma tertinggi. Bahan yang digunakan perlu mempunyai takat lebur yang tertinggi yang mungkin, muatan haba yang besar, kekonduksian haba yang baik dan tekanan wap yang terkecil mungkin.

Hari ini kita mengeluarkan komponen, diperbuat daripada bahan-bahan berprestasi tinggi (molibdenum, tungsten, WRe aloi), untuk pemasangan tiub sinar-X serta teknologi, sinar-X yang digunakan di seluruh dunia untuk sistem memberi gambar.

Kami amat berbesar hati untuk memperkenalkan tungsten sebahagian aloi berat perubatan seperti berikut:

Sinar-X sasaran

Pengancing unsur-unsur untuk sasaran X-ray

rotor

anodes pegun

katod komponen

pengesan komponen

                                                

anodes pegun
                anodes pegun

Multi daun collimatorRadioterapi memusnahkan kanser dengan mengarahkan rasuk sinaran secara langsung ke atas tumor. Rasuk radiasi memerlukan tumpuan yang sangat halus untuk mengelakkan merosakkan tisu yang sihat di sekeliling. Tumpuan ini dapat dicapai dengan menggunakan pelbagai collimator-daun, yang terdiri daripada dua baris plat aloi tungsten yang sangat nipis, yang boleh dikonfigurasikan untuk betul-betul sepadan dimensi tumor.
Collimators dan perlindungan yang dibuat komponen tungsten aloi berat pecah tanah dalam industri perubatan. Mereka menyumbang kepada radioterapi berjaya melalui ketumpatan yang tinggi dan keupayaan yang tinggi melindungi terhadap sinar-X dan sinar gamma.

Multi daun collimator-1Multi daun collimator-2Multi daun collimator-3
 

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai bahagian-aloi tungsten kami, sila hubungi China tungsten dengan Email: sales@chinatungsten.com atau hubungi: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

maklumat lanjut>>

Apakah Aloi Tungsten| Tungsten gred aloi berat| Permohonan Tungsten aloi berat|

Sinaran tungsten Perubatan melindungi| Sinaran tungsten melindungi Kelebihan|

radiasi tungsten melindungi industri| Sinaran Dinding Bahan|

Permohonan Dinding Sinaran tungsten|

 

 


Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved