talian chinatungsten ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Yang sedang anda lihat: Laman Utama >>Dengan sempurna Memancing Aloi tungsten

Tungsten Memancing dengan sempurna

Apakah tungsten dempul memancing??

Dengan sempurna tungsten adalah bukan pengerasan, bahan moldable yang diperbuat daripada serbuk tungsten dan pengikat polimer.Di bawah keadaan biasa, ia tidak akan menjadi keras. Ketumpatan minimum adalah 10 g / cm ³.
Boleh tempa dan sangat padat, dempul tungsten memancing direka untuk dimasukkan ke pelantar anda tahan pelantar atau selaras anda. Hanya picit jumlah yang diperlukan dan berhubung ke pelantar kap anda.
Dempul tungsten adalah sangat padat dan mudah untuk meremas, hanya sebahagian kecil akan lakukan untuk membuat pautan cangkuk anda terletak rata pada bahagian bawah katil tasik, juga berguna untuk mengimbangi umpan cangkuk.
Tungsten dempul lembut, besar untuk digunakan apabila terbang menangkap ikan atau apabila berat badan tambahan diperlukan untuk mendapatkan lalat atau umpan anda dalam puasa turus air.
Tungsten memakal memancing adalah sempurna untuk mana-mana nelayan yang ingin ketumpatan bahan keras memakai dan tinggi untuk menyematkan turun cangkuk perkara pautan. Mudah bergerak, lembut dan tahan lama, tungsten dempul menangkap ikan yang besar dalam mana-mana keadaan cuaca dan boleh bertahan walaupun dalam keadaan basah dan berangin.
Dengan sempurna Tungsten moldable adalah tungsten yang boleh digunapakai semula, bukan toksik memancing bahan dempul yang besar untuk digunakan pada bila-bila masa yang anda akan menggunakan tembakan berpecah. Tungsten adalah 30% lebih berat daripada plumbum jadi jumlah yang lebih kecil bahan yang diperlukan untuk mempunyai manfaat tenggelam sama seperti plumbum. Tungsten moldable Aloi dengan sempurna adalah undang-undang untuk digunakan di kawasan di mana plumbum telah diharamkan dan selamat untuk alam sekitar.

dempul tungsten memancing dempul tungsten memancing

dempul tungsten memancing

Dempul memancing tungsten mempunyai kelebihan berikut:

1.Tungsten adalah 1.8 kali lebih berat daripada memimpin supaya ia menambah banyak berat di kawasan yang kecil, dan mesra alam.
2. Dempul tungsten adalah selamat untuk kanak-kanak, tidak ada bahan-bahan toksik di dalamnya.
3.shape mana-mana saiz setiap kedalaman air dan isipadu
4. Penginapan pada ketua kamu dalam semua suhu
5. menanggalkan mudah
6. Kalis air, melekit dan boleh diguna semula
berhati-hati
Walaupun tungsten dempul aloi dibuat dari bahan-bahan yang tidak toksik, ia BUKAN mainan untuk kanak-kanak untuk bermain dengan. Sentiasa membasuh tangan anda selepas digunakan, dan menjaga diri dari makanan dan mulut anda.
Semua Type dempul memancing tungsten boleh disesuaikan dalam organisasi dan Online Chinatungsten piawaian kualiti dan tahap perkhidmatan pelanggan tetap konsisten bagi setiap Type pelanggan.

tungsten memancing dempul tungsten memancing dempul

Jika anda mempunyai apa-apa kepentingan dalam produk ini, sila untuk menghantar e-mel kepada kami: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com atau hubungi kami oleh: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Kita ada di perkhidmatan anda.

maklumat lanjut>>

Apakah Aloi Tungsten| Tungsten gred aloi berat| Permohonan Tungsten aloi berat|

Dengan sempurna Bot Aloi tungsten| Tungsten Aloi Airplane dengan sempurna|

Tungsten Aloi Slot Kereta dengan sempurna| Tungsten Aloi Panzer dengan sempurna|  

Pusat Media>   [bank maklumat]  [Kamus tungsten]  [produk gambar 'bank]  [Video live dari pemprosesan]  [Video dalam proses Pemesinan]  [katalog]
Pasukan kita>   [Perjalanan ke Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Kumpulan chinatungsten>   [bengkel]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-Jepun]   [kawat molibdenum]  [setong darts]  [wayar tungsten]   [Bar / Joran tungsten]   [Berat kertas]
    [Tungsten China ]  [tungsten karbida]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [wayar tungsten]  [Pemanas tungsten]  [Serbuk tungsten]
    [Berlawanan dengan Bar]  [Aloi tungsten]  [Tungsten tembaga][damak Borong] [tungsten Wikipedia]  [Tungsten karbida perhiasan]  [memancing tungsten]
    [Harga logam]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved