ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram legering fittings >>Wolfram legering til musik

Wolfram legering til musik

Wolfram String for Musik Instrument

Wolfram legeret musik produkter generelt omfatter alt fra husholdningsartikler til rumfart teknologi. Metallet er næsten lige så tætte som guld og har den højeste smeltepunkt af ethvert metal i reneste form ved 6192 ° F (3.422 ° C). Disse egenskaber udbrede anvendelsen af wolfram i mange applikationer. Det instrument har en bred vifte af industriel anvendelse, når det kombineres med andre elementer og industrielle metaller for at gøre wolfram tunge legering.
wolfram-legering-streng
legering musik instrument wolfram

Folk bruger wolfram legering musik produkter dagligt uden at vide det. Ekstrem varmebestandighed muliggør tynd wolframtråd, der skal anvendes som glødetråden i glødepærer, for eksempel, og når de kombineres med calcium og magnesium, bliver det fluorescerende belysning. Denne kvalitet gør det også tungsten skal indarbejdes varmeelementerne af varmeapparater og ovne. Håndværkere også kan bruge wolframoxidindhold i keramik og glas glasurer, der producerer en gullig nuance. Sammenlignes med guld i hårdhed, kan metallet erstatte guld eller platin i smykker at gøre, som wolfram er allergivenlige og næsten ridsefast.

Forbindelse radius FireBoard tillader exhilaratingly ubesværet wolfram legering streng bøjning overalt langs halsen og nye N3 lydløse pickupper supercharge din lyd med forbedrede Stratocaster toner for mousserende klokke-lignende kime uden brum.

Omkonfigureres S-1 switching tilbyder endnu flere knockout tonale muligheder; andre funktioner omfatter forskudt låsning tunere, to-point synkroniseret amerikanske Deluxe Tremolo Bridge med pop-in arm, og skrå hals hæl.

På grund af de fordele af wolfram-legering, såsom høj tæthed, god korrosionsbestandighed, fremragende termisk stabilitet og termisk chok modstand, osv, er Wolfram legeret musik instrument blevet mere og mere udbredt brug i musikken instrument field.It instrument er det eneste instrument, der kan tage spændingen nødvendig for at nå den meget høje toner af strengen.

Wolfram Wire for Musik Instrument

wolfram-streng
legering musik instrument wolfram
Wolfram legering musik strings opstod dels på grund af ulemperne ved tarmstrenge og som en indrømmelse til begyndelsen studerende. wolfram musik strings er meget stabile i tonehøjde, selv når først installeres. De har også en lyd, der er meget forskellig fra gut strenge. De har alle en tendens til at have en lyd, der er enkel, klar, direkte, ren, og som regel lidt svært med få overtoner og ingen reel kompleksitet. Ofte er lyse og lidt tynd klingende. Denne kvalitet er ikke så udtalt i cello, hvor alle metal strings er mere standard. Ikke-klassiske spillere, især country og folkemusik spillemænd, samt mange jazzmusikere foretrækker ofte wolfram musik strenge. De arbejder også godt med lille størrelse, billige studerende instrumenter. Desuden har de fleste bassister bruger stål kerne strenge. Der har været nogle interessante ændringer i konstruktionen af ​​stål strenge og disse ændringer har været af særlig interesse for cellister. Stålkerner (som regel tynde fibre af Tov eller spiralsnoet stål) nu omviklet med en række metaller, såsom aluminium, krom stål, wolfram, sølv og senest titan. Disse ændringer i teknologien har tilladt producenterne at producere wolfram musik strygere med mere sofistikerede lyde.

 

Chinatungsten Online kan tilbyde wolfram relaterede produkter, der anvendes til wolfram-legering musik instrument, hvis du har nogen undersøgelse eller køb plan, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon 86 592 512 9696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved