ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram legering fittings >>Wolfram legering Montering til iPhone

Wolfram legering Montering til iPhone

Hvad Er Tungsten Alloy mikroelektronik?

wolfram tunge legering mikroelektronik Wolfram legeret mikroelektroniske teknologi er udviklet i slutningen af det 20. århundrede; Det er en række særlige teknologi såsom systemet kredsløbsdesign, enhed fysik, procesteknologi, materiale forberedelse, automatisk test og emballering, montering halvlederteknologi, integreret kredsløb teknologi og så videre. Wolfram tunge legering mikroelektronik refererer til at designe, fremstille og bruge de små elektroniske komponenter og kredsløb. Den er udviklet på baggrund af integreret kredsløb teknologi.

Wolfram Alloy Microelectronic

En kemisk ætsemiddel (og en fremgangsmåde til dannelse ætsemidlet) er beskrevet til fjernelse af tynde film af titan-Wolfram legering mikroelektronisk chip fabrikation. Den wolfram tunge legering mikroelektroniske fjernet fortrinsvis 10% Ti og 90% W, som er lagdelt på et substrat under chrom og kobber frø lag for elektrode stilling C4 lodde bump. Wolfram tunge legering mikroelektroniske produkter er meget udbredt i computere og andre maskiner.wolfram-legering mikroelektroniske
Ved anvendelse af wolfram tunge legering mikroelektronik Ti - W ætsemiddel bør ikke angribe aluminium, chrom, kobber, eller bly-tin lodninger, og bør opløse Ti - W hurtigt. Opfindelsen opnår dette med en blanding af 30 vægt% hydrogenperoxid og vand, hvortil der er sat EDTA og kalium sulfate.Tungsten tunge legering mikroelektroniske produkter varierer i størrelse og form.

Wolfram legering Microelectronic Stråling afskærmning

Mikroelektroniske produkter genererer stråling, der kan være skadelige for menneskers krop. Wolfram legeret mikroelektroniske har høj stråling absorption Denne ejendom bestemmer som det første valg af materiale til at gøre mikroelektroniske produkter. Det er en af ​​grundene til, at wolfram mikroelektroniske produkter er meget populære. Wolfram tunge legering mikroelektroniske er ugiftigt og miljøvenligt, kan det genbruges og genanvendes. Foreningen fortaler for bæredygtig udvikling, wolfram-legering er det perfekte materiale til at producere wolfram tunge legering mikroelektroniske produkter. Ejendom høje temperaturbestandighed er en anden grund til fabrikanterne at vælge wolfram legering som materiale til at producere wolfram tunge legering mikroelektroniske produkter. Når de wolfram tunge legering mikroelektroniske produkter, de producerer en masse varme; mange af de produkter, som andre materialer kan ikke modstå disse ekstreme forhold. Vi kan tilbyde alle former for wolfram mikroelektroniske produkter i henhold til dine krav.

wolfram-legering mikroelektroniske wolfram legering mikroelektronik wolfram tunge legering mikroelektronik

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering mikroelektronik, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 00 86 592 5129696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved