ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >> Wolfram Alloy Radiation Shield >>Wolfram Tragt afskærmning

Wolfram Tragt afskærmning

For at beskytte patienter og andre mennesker mod skadelige virkninger af ioniserende stråling, er en type af fremragende stråling-absorberende materiale hårdt brug. Af denne grund er wolfram legering strålingsbeskyttelse bliver mere og mere populære.

Wolfram legeret tragt afskærmning er en egnet råmateriale for strålingsbeskyttelse, som dens kombination af radiografisk densitet (mere end 60% tættere end bly), bearbejdelighed, god korrosionsbestandighed, høj strålingsabsorption (superior føre), forenklede livscyklus og høj styrke. Wolfram heave legering tragt afskærmning kan give den samme grad af beskyttelse som bly, mens betydelig reduktion af den samlede volumen og tykkelse af wolfram tragt afskærmning og containere. Desuden sammenlignet med bly eller forarmet uran i fortiden, wolfram tunge legering tragt afskærmning er mere acceptabelt, fordi de er ikke-toksiske.

Den mest effektive udnyttelse af wolfram, ud af mange, vil blive opnået efter evaluering af flere vigtige faktorer (mellemrum / miljøhensyn, langtidsopbevaring / bortskaffelse og potentielle for flere programmer) på fremadrettet anvendelse. Selvom ikke koste-gavnligt for "almindelige" afskærmning applikationer, ved korrekt valgt som afskærmning materiale, gør undgåelse overstiger den af bly vil blive opnået.

Wolfram tragt afskærmning har en høj tæthed af 19,25 g / cc (densiteten af bly er 11,34 g / cc). Hvor wolfram gevinster fordelen er i den lette iblanding i plast til ekstrudering eller støbning i brugerdefinerede former og størrelser. Wolfram tragt afskærmning adskiller sig også fra bly i det er næsten ikke-reaktive og ikke-giftige. Dette letter krav til håndtering og minimerer spørgsmål i forbindelse med anvendelsen af bly, såsom langsigtet bortskaffelse og potentiel karakterisering som en blandet farligt affald.

wolfram tragt afskærmning wolfram tunge legering tragt afskærmning wolfram tragt afskærmning
Wolfram Tragt afskærmning-1 Wolfram Tragt afskærmning-2 Wolfram Tragt afskærmning-3

Wolfram legering Tragt afskærmning Application

Wolfram tunge legering tragt afskærmning anvendes inden for glasfiber, ildfast aluminium silikat fiber, byggematerialer, udleder wolfram tragt afskærmning for smeltning materialer.

Hvorfor bruge Wolfram Alloy Funnel afskærmning?

Sammenlignet med traditionelle stråling afskærmning materialer som bly og borcarbid, wolframcarbid tragt afskærmning giver fremragende tæthed med lille kapacitet. På de samme vægte høj tæthed legering kan give den samme energi absorption som bly hjælp 1/3 mindre materiale.

Under design af wolfram tragt afskærmning, er wolfram tunge legering tragt afskærmning beregnes i henhold til kravene i skjold til at mindske de mange afskærmning materialer 'tykkelse.
Formel: K= e0.693 d / △1/2
K: Shield svækket multiple
△ 1/2: Den afskærmning materiale af de halv-værdi lag værdier
d: Afskærmning tykkelse, med den halve værdi lagtykkelse på deres enheder, skal du halv-værdi lagtykkelse kvaliteten af oversættelsen til tykkelsen af materialet, divideret med massefylden af materialet kan fås.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om wolfram tunge legering tragt afskærmning. Din e-mail-adresse er sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com. Eller du kan ringe til os på 0086 592 5129696.

Relaterede links: Wolfram Stråling afskærmning Application| Wolfram Radiation Afskærmning Advantage| Wolfram For Ikke-destruktiv prøvning
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved