ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >> Wolfram Alloy Radiation Shield >>Wolfram Alloy Afskærmning Sheet

Wolfram Alloy Afskærmning Sheet

Wolfram Alloy Afskærmning Sheet

Wolfram legeret afskærmningspladekonstruktionen er blevet anvendt til at beskytte mod stråling. Derimod den nyligt udviklede afskærmning plade fremstillet med termoplastiske lassoers er en letvægts og meget fleksibelt afskærmningsmateriale. forventes Wolfram legeret afskærmning ark til at have en bred vifte af anvendelser, såsom at reducere stråling fra ind værelser, og som dækker for forurenet affald opbevares i midlertidige oplagringssteder under dekontaminering.

Wolfram legeret afskærmning ark blev udviklet gennem samarbejde, der har ekspertise i stråling opnået gennem forskning om ansøgninger om de high-density elite indeholder fiber og Nihon Matai forskningslaboratorier, som har udviklet emballage til tunge materialer og forskellige harpiks procesteknologier over et antal år. En patentansøgning er indgivet på grundlag af gentagne demonstration tests udført i områder, hvor der stadig er høje niveauer af stråling i luften.

"General Packaging Industri," akkumuleret over mange år i emballage, at yde et bidrag til samfundet inden for stråling modforanstaltninger.

Wolfram legering afskærmningspladekonstruktion Egenskaber

wolfram-legering afskærmningspladekonstruktionenTidligere stråling afskærmning produkter er fremstillet hovedsagelig af plader af metal som bly, hvilket gør dem tunge og svære at håndtere, og der har været bekymring for deres virkninger på den menneskelige krop. Derimod er dette produkt består af blødt termoplastisk lassoers integreret med et uorganisk stof, der beskytter mod stråling. Enestående funktioner er dens fleksibilitet og nem håndtering.
De råmaterialer, der anvendes i wolfram-legering har vist sig at være sikkert og har ingen virkning på den menneskelige krop. Wolfram-legering er en høj-polymer materiale besidder egenskaber både plast og gummi.

Wolfram legering afskærmningspladekonstruktion Specifikationer

Tykkelse: 1mm-2mm; bredde: 500mm-2,000mm
Wolfram legeret afskærmningspladekonstruktionenkan skæres til den ønskede størrelse, der passer til formålet med anvendelsen.
Den stråling afskærmningen kan øges ved at trække arkene.

Wolfram legering Afskærmning Sheet Application

• Byggematerialer til gulve, vægge, osv
• Gardiner, tæpper og andre fittings til opholdsstuer
• Dækker til midlertidige oplagringssteder og andre steder under dekontaminering.
• Cover ark til fjernede vegetation og tagrender Eksempler på brug: Som omslag for forurenet jord og andre materialer akkumuleret i Fleksibel bulkvarer og store sandsække og som dæklag til opbevaringskasser under husstand dekontaminering.

Hvis du har interesse i wolfram legering afskærmning ark, er du velkommen til at kontakte vores salgsteam sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com.eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Wolfram Stråling afskærmning Application| Wolfram Radiation Afskærmning Advantage| Wolfram For Ikke-destruktiv prøvning
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved