ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >> Tungsten Alloy Radiation Shield >>Wolfram røntgen Apron Protection

Wolfram røntgen Apron Protection

Wolfram Røntgen Apron Beskyttelse Fra Wolfram pulver Bruges i medicinske områder

For at beskytte vores sundhed fra strålingen, wolfram røntgen forklæde beskyttelse bliver mere og mere populære i medicinske områder. Med udviklingen af vores daglige liv, er flere og flere maskiner bruges af mennesker både i medicinske og andre industrier, som bragte meget mere stråling for os end nogensinde, såsom røntgenstråling, gammastråling (energisk elektromagnetisk stråling), stråling af alfa partikler (helium atomer) beta-partikler (elektroner) og kosmisk stråling osv de er meget skadelige for vores krop, der også kommer en masse afskærmning lavet af wolfram tunge legering såsom wolfram X-ray beskyttelse forklæde fra wolframpulver, som er meget populær i medicinsk især når patienten løber et panorama røntgen.

Wolfram pulver kan give den samme grad af beskyttelse som bly, mens betydelig reduktion af den samlede volumen og tykkelse af skjolde og containere. Desuden, sammenlignet med bly eller forarmet uran i fortiden, wolfram pulver er mere acceptabel i dette tilfælde, for de er ikke-toksiske. Det er derfor, wolfram pulver er meget populær som materiale til at gøre afskærmning.

Wolfram X-ray beskyttelse forklæde fremstillet af wolframpulver ligeledes beskytter mod stråling, som wolframpulver er høj tæthed med lille volumen, god korrosionsbestandighed og høj temperatur resistens, ikke-giftige og miljøvenlig.

Der er Wolfram anoder, fra af wolframpulver i X-ray maskine, men patienterne skal også bære en beskyttelse wolfram X-ray forklæde lavet af wolframpulver når de gør panorama røntgenbillede af tænder eller andre dele på kroppen, på grund til de miljømæssige årsager denne forklæde er fremstillet af wolframpulver dispergeret. Wolfram anoder fremstillet af wolframpulver anvendes i X-ray maskine; moderne forklæder er fyldt med wolframpulver, er calcium wolframpulver stadig bruges som fluorescerende materiale i røntgenfilm. Wolframpulver produktet bliver mere og mere populære på grund af sine gode egenskaber.

Wolfram legeret afskærmning lavet af wolframpulver bruges også i applikationer såsom kollimator, nuklear afskærmning, strålestoppet, hætteglas skjold, isotopbeholderen, PET sprøjte skjold, multi blad kollimator, FDG container, osv Chinatungsten kan tilvejebringe adskillige af wolfram pulverprodukter som dine krav.

Wolfram Pulver til Wolfram X-Ray Protection Apron

wolfram-pulver Apron Tungsten wolfram røntgen forklæde beskyttelse
wolframpulver Apron Tungsten wolfram røntgen Apron Protection

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om wolfram X-ray beskyttelse forklæde fra wolfram pulver. Vores e-mail-adresse er sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com. Eller du kan ringe til os på 0086 592 5129696.

Relaterede links: Wolfram Stråling afskærmning Application| Wolfram Radiation Afskærmning Advantage| Wolfram For Ikke-destruktiv prøvning
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved