chinatungsten nätet ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Du tittar på: Hem >> volframlegeringar Fiske Jiggar former

Volframlegeringar Fiske Jiggar former

 

Ett fiske sänke är en speciell typ av redskap, som används för att lägga vikt till en linje eller lura. Sportfiskare bifoga ett lod att dra beten ner till djup där fisk brukar samlas. Eftersom det exakta djupet kan variera per art, plats och villkor, fiske entusiaster använder ofta en mängd olika sänken att lägga olika mycket weight.The  fiske sänken  är gjorda av bly. Men  bly  är skadligt för en enorm variation av djurliv, och leda fiske sänken och andra ledande itu väsentligt bidra till risken. De former av  bly fiske sänken  är följande:.

 

Bell sänke

klocka lod

Den Dipsy klockan lod  har en klockformad design med en vridbar krok fäst i toppen. Dessa lod kastade bra i vinden, vilket gör dem en favorit för strand sportfiskare. Den rundade profilen på sänken sänker också sin chans att fastna. För båt sportfiskare, är klockan lod används ofta på ett tre-vägs rigg. Denna rigg är konstruerad för att få bete djup utan att behöva någon extra utrustning, exempelvis downriggers. Riggen består av en trevägs följer med ett öga för huvudlinjen. Nästa slinga har en droppe linje med en klocka sänke vid dess slut. Slutligen har den sista slingan en ledare och ett drag eller en levande bete rigg. Riggen är effektiv när studsade längs botten eller sänkas till önskat djup och styras i öppet vatten.

 

 

Split Shots

split shotUppdelningen shot är en liten boll av bly med en skåra skärs i ena sidan. För att använda denna typ av sänke, helt enkelt slå in skåran i bollen runt din linje och slå ner på metallen att fästa den linjen. Några split shots funktion små handtag på motsatta sidan av öppningen, så att de tas bort och återanvändas. En mussla shot är en variant av en split skott. Det upprätthåller ett spår för att hålla linjen och är en oval form, vilket gör det mer fastnar resistenta. Trots sin popularitet, split shots innebära några allvarliga hälso-och miljörisker, enligt US Geological Survey. Lommar och andra vilda djur ofta svälja övergivna split shots, sedan drabbas av sjukdom eller dödsfall på grund av  blyhalten . När ett stort antal av dessa sänken är  övergivna , kan de öka blyhalten i en kropp med vatten, vilket på sikt kan påverka dricksvatten för euroområdet.


Walking sänke

promenader sänke

Dessa lod är det bröd och smör för många levande bete, gös fiskare. De liknar en rektangel med rundade, ytterkanterna. Den övre har ett öga för linjen. Lodet botten är något bredare och större i storlek än toppen, rymmer mer vikt. Botten är också något rundade och böjd uppåt. Denna viktfördelning positioner lodet med sin runda kanten på botten, så det kommer lätt glida över stenar, kraftigt minska sina förändringar fastnar på botten. Den semi-platt design förhindrar också att det från rullande längs botten i snabba strömmar. Dessa lod används ofta för att dra levande bete riggar längs botten, och kallas ibland för en levande bete rigg. För att knyta riggen, först tråden lodet på linjen med undersidan böja pekar på linjens taggen slut. Välj sedan en vridbar tillräckligt stor så att den inte kommer att passera genom lodet öga. Knyt ena änden till din huvudledning till svängtappen. Då kan du lägga allt från ett flytande jigg huvud, en vanlig krok eller en mask sele för att slutföra riggen. Denna rigg är inte enda haken resistenta, men det låter också linjen att glida genom sitt öga när en fisk tar upp betet. Den senare funktionen förhindrar en fisk från att känna vikt. Men när en sportfiskare håller en stram linje på riggen, kommer den vridbara stanna vid lodet är öppna, vilket gör att ledarens längd för att vara konsekvent och i strejken zonen.

 

Gummikärna lod

gummikärna sänke

Som en split skott, gummihandtag lod funktionen spår i deras centrum för att hålla linjen. Dessa ovala, eller fotboll formade, lod har en gummi-kärna som har två flikar (även kallade öronen) på varje ände av lodet. Linjen placeras i lodet s spår och sedan flikarna är vridna i motsatta riktningar, omslag linjen runt gummikärna . När flikarna är vridna i omvänd, är den linje släpps. Dessa lod kan snabbt läggas till eller tas bort och inte nick linjen. De finns i en mängd storlekar och vikter. Några vanliga användningsområden: med hjälp av ett litet 1 / 8 ounce version för levande bete erbjudanden, eller lägga ett stort sänke när trolling långrev för att hjälpa beten köra på större djup. Dessa lod har en rad användningsområden och kan användas i flera fiske situationer.

 

Pyramid sänke

pyramid sänke

Detta sänke har också en linje öga som sitter vid basen, vilket ger en inverterad pyramid profil när bundna. Dessa lod används ofta i snabba strömmar. Deras renodla profilen får dem att sjunka snabbt, och deras platta kanter förhindra att de rullade ner i snabba strömmar. Vid användning i vattendrag med sand-eller lera-golv kommer lodet gräva ner sig i den mjuka botten. Dessa två egenskaper gör den till en stapelvara bit av redskap för Striper bas och surfa fiske.

 

 

Egg lod

ägg sänke

Innan gå sänke föddes var ägget lodet som används i dess ställe med levande bete presentationer och är fortfarande en favorit bland havskatt sportfiskare. Ägget-formen gör dessa lod ganska fastna resistenta och kan rulla längs botten. Dessa lod halka på linjen, som träs genom ett hål som går på längden om lod. Lodet kan användas med en rigg (som promenader lodet som beskrivs ovan) och några fiskare håller sänken på plats med en split bild istället för en lekare. När fisken tar betet och blir insnärjd på kroken, den bifogade linjen löper genom lodet med liten eller ingen motstånd. Eftersom fisken inte kan känna tyngden på lodet har fiskaren en bättre chans att avhaspling honom framgångsrikt.

 

Cone sänken och Shots Bullet

bullet skott

Cone (även kallad bullet) lod följer samma premiss som ägg lod genom att de träs på linjen, med den smala punkten vänd mot staven. Konen-formen på dessa sänken gör dem idealiska för glida igenom ogräs. Dessa glidande lod kan användas på ett levande bete rigg för att ersätta en promenad sänke när den används i luftig områden. En Weedless krok kommer också att väsentligt öka effektiviteten i detta ogräs-rigg.

 

 

 

Bank eller Reef lod Banken sänke

Dessa lod är som pyramid och lod ägg i deras användning på riggar, men lodet inte har en mässing slinga för att hålla linjen, snarare sänke främsta oftast har en bly-gjuten ögat. Dessa koniska, äggformade lod funktion hexagon sidor istället för en slät rund yta. Den platta sidan på lodet bidra till att förhindra den från att rulla i nuvarande och den koniska formen förhindrar den från att fastna i klippor.

 

 

Av översikten ovan är bara en liten provtagning av bly fiske sänken. Om du är intresserad av  miljövänliga fising sänken , försök  volfram fising lod .

 Om du har något intresse av volfram tung alu , är du välkommen att kontakta oss via e-post: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller per telefon: 86 592 5129 696.

Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten Group>   [Workshop]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdenum Wire]  [Dart barrels]  [Tungsten Wire]   [Tungsten Bars/Rods]   [Paper Weight]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbides]  [XATCM ]  [Infosys]  [Tungsten Wire]  [Tungsten Heater]  [Tungsten Powder][Xiamen Tungsten]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Copper Tungsten][Darts Wholesale] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Jewelry]  [Tungsten Fishing]
    [Metals Price]  [Tungsten Directory]
Links >   [Ball Valves]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved