chinatungsten nätet ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED

Du tittar på: Home >> Brass Darts

Mässing Darts

Mässing är en mjuk legering. Den är tillverkad av koppar och zink som är välkända metaller. Eftersom koppar är den lättaste av de tre är det lätt för tillverkarna att omvandla mässing i olika former. Det är också praktiskt att arbeta med mässing som objekt. Thebrass dart är tänkt att vara den lättaste bland resten av metalliska pilar som nickel silver dart, volfram dart och stålspets dart.

 

 

  guldpläterad volfram ring guldpläterad volfram ring guld volfram handleden kedja

 

Den mässing dart har en hög kvalitet och är billiga. Med vår mässing dart hittar du en utmärkt lösning med vilken du kan experimentera med stil och vikt. Om du är nöjd med kvaliteten då kan du beställa en dyrare uppsättning.

Flygningarna och axlar kan ha en variation i dessa mässing dart . Dessa uppsättningar av mässing dart har fat av mässing. Det aluminium skaft i dessa mässing dart är bara bra för nybörjare. Vikten på varje mässing dart är nästan 16 till 20 gram och har förpackningar plånbok. Dessa inkluderar även extra grop tips och komma med svarta spår. Dessa pilar har lätt att kasta kompakta fat dessa dart har väl positionerat lettring.

På grund av dessa egenskaper har det varit tänkt att vara populär mjuk-tip dart med åren. Brass fat är anpassade skära av dessa mässing dart och svart belagd räfflade dart. Kombinationen av mässing fat och räfflade dart gör det exklusiva och en av de bäst säljande dart. Du får extra tips med en uppsättning av dessa mässing dart.

Som grepp och kontroll av mässing är också viktiga därför tillbaka räfflat och vikare fat är skapade just för att ge dig bra grepp och kontroll över dart. Svart belagda dessa mässing dart ha smidigt färdiga fat ger en kontrast till greppet som gjorts av spår och knurls.

Vi uppskattar mycket att få din design, och försöker alltid alla ut för att möta specifika krav. Mottot för vårt företag är att det aldrig minimiorder, men någon kunde ta till oss de mest potentiella köpare.

Därför, om du har intresse för våra produkter är du välkommen att kontakta sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com , eller telefon 86 592 512 9696, vi är till din tjänst hela tiden.

 

 

Mer info>>

Vad är volframlegeringar | Volfram Tunga legerade | Volfram Tunga Alloy Ansökan |

Dart Regler | volframlegeringar stålspets Dart | Strålskydd Tungsten Industry |

Volframlegeringar Dart Val |

     
Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten Group>   [Workshop]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdenum Wire]  [Dart barrels]  [Tungsten Wire]   [Tungsten Bars/Rods]   [Paper Weight]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbides]  [XATCM ]  [Infosys]  [Tungsten Wire]  [Tungsten Heater]  [Tungsten Powder]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Copper Tungsten][Darts Wholesale] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Jewelry]  [Tungsten Fishing]
    [Metals Price]  [Xiamen Tungsten]  [Tungsten Directory]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©1997 - 2015 ChinaTungsten Online All Rights Reserved