chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Du tittar: Hem >>Tennisracket balansvikter

Tennisracket balansvikter

Volframlegeringar är rätt material för tennisracketar eller liknande för att ändra svingen kraft och påverkan centrum känd som "sweet spot" på en tennisracket och närmare bestämt till en snap-on vikt som lätt kan fästas eller tas bort.

Alla spelare har olika gungor och kontroll av racketen även om swing grunderna är desamma. Avsikten är att göra så fyrkantig effekt med bollen som möjligt med bollen påverkar så nära som möjligt till centrum av tennisracket huvudet kallas "sweet spot". Men, storlek, vikt, längd, styrka och andra fysiska faktorer orsakar olika aktörer för att ändra den grundläggande Swing något orsakar "felträffar" vilket i sin tur orsakar fel i flykt bollen. En miss-hit, som kontaktar bollen nära ramen av racketen, kommer att orsaka bollen att gå i annan riktning än där den är avsedd när spelaren gungor.

Ovanstående problem kan orsakas inte av en defekt i racketen vilket säkert kan bidra till problemet, men alla mindre defekt i spelarna svingen. Således även om spelarna Swing verkar vara sunda i grunden och med en aning off-line swing, på grund av till exempel en svaghet i en handled, kan underarm ben eller vad orsaka en miss-hit.

Det har visat sig att en spelare som har en gunga som ligger nära sunda i grunden kan förbättra sin sving genom att något förändra balansen i rackethuvudet. Större vikt vid vissa områden av rackethuvudet kan öka kraften med vilken spelaren kan slå bollen. Således kan även de bästa spelarna nytta variationer eller ökningar av vikten av tennisracket huvudet.

När en tennisspelare slår bollen han strävar efter att uppnå så mycket kontroll som möjligt med största kraft som anbringas på bollen. Detta inträffar när bollen träffas på ett ställe på strängarna kallas "sweet spot", som är den centrala delen av strängarna. Dessutom försöker en spelare att slå bollen rakt med rackethuvudet vinkelrätt mot flygriktningen av bollen. Inga två spelare har identiska gungor och därför två olika spelare kan svänga något annorlunda med samma racket. Vidare, eftersom tennisracket vikt och övergripande strukturen fixeras efter gjorts, är det enda sättet att uppnå ett annat arrangemang för att erhålla en räcket med en annan vikt eller viktfördelning. Det skulle dock vara fördelaktigt om vikter kan enkelt läggas till utvalda punkter i racketen som skulle förbättra en spelare övergripande sving. Vald viktning skulle kunna användas för att inte bara öka huvudet vikt för en mer kraftfull tjäna men även för att korrigera för obalanser i en spelare sving.

En liten vikt eller vikter tillsätts runt omkretsen av ramen, som bildar huvudet tennisracket, kan resultera i en sving som normalt något utanför effekterna centrum, är nu "på" förbättrad noggrannhet och kraft som ökar hastigheten och kontrollen av boll. Ett sådant förfarande för att lägga vikt är genom tejp på insidan av ramen. Men en nackdel med denna metod är att det måste göras när åter stringing racketen och vikten inte kan flyttas utan att ta bort och byta strängar.

Det är därför ett ändamål med föreliggande produkt att tillhandahålla en snäpp-på vikten för tennisracketar som tillåter en spelare att variera viktfördelning av en tennisracket. Positionen av vikten kan ändras efter behag.

Syftet med föreliggande produkt är att tillhandahålla en snäpp-på vikt för en tennisracket, eller liknande som tillåter en spelare att enkelt variera mängden och fördelningen av vikten av tennisracket huvudet. Den nuvarande produkt ger vikter i form av snap-on vägda klipp som enkelt fäster strängarna eller ram av racketen huvudet på utvalda positioner runt racket.

Ett Snap-on vikt beroende på vilken produkt har en vikt hållare med en krona med slitsar i vardera änden av en avlång del slutar i hål som är ungefär lika med diametern på strängar de flesta tennisracketar. Längden på kronan är något längre att utrymmet mellan intilliggande strängar. Vikten innehavaren kort centralt ärm ger en kopp eller uttag för att ta emot en vikt så blyplatta. Vikterna kan vara små blyhagel som trycks in i uttaget och stadigt hålls på plats av spetsar på vikt eller genom att stänga fickan med en täckande del. De blyhagel kan tillhandahållas i varierande vikter för att tillåta mängden vikt sattes till en särskild del av en tennisracket kan varieras.

Den viktade hållaren är fäst vid tennisracket genom att montera en intilliggande sträng i spåren på endera sidan av kronan tills strängarna i ingrepp med borrningarna och är låsta på tennisracket strängen. Vikten kan då glida ned på strängarna tills den lilla hylsan har den viktade hylsan är stadigt anligger mot insidan av ramen som bildar huvudet tennisracket. Vikten Hållaren är tillverkad av ett mjukt elastiskt syntetiskt eller gummiliknande material. Hur mycket vikt till en tennisracket huvud kan varieras genom att lägga det vägda innehavaren vid olika positioner kring periferin av ramen ordentligt fäst vid tennis strängar.

Tennis Racket Balance Weights         Tennis Racket Balance Weights
Om du har någon förfrågan eller fråga om denna produkt, tveka inte att kontakta oss på sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com. Pris kommer att erbjudas baserat på storlek, densitet, kvantitet, hårdhet, och eventuella andra särskilda krav.

 


Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten Group>   [Workshop]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdenum Wire]  [Dart barrels]  [Tungsten Wire]   [Tungsten Bars/Rods]   [Paper Weight]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbides]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [Tungsten Wire]  [Tungsten Heater]  [Tungsten Powder]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Copper Tungsten][Darts Wholesale] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Jewelry]  [Tungsten Fishing]
    [Metals Price]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved