chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Du tittar på: Hem >>Volframlegeringar strålskärmning

Volframlegeringar strålskärmning

Volframlegeringar är en bästa val för strålskärmning applikationer, både medicinska och industriella inställningar. Jämfört med traditionella strålskärmning material, legeringar av volfram strålskydd ger utmärkt värde. En hög densitet legering kan ge samma energiabsorption som bly användning 1/3 mindre material. Människor drar nytta av volfram legering är pålitliga strålskärmning egenskaper
Vår volframlegeringar strålskärmar används för radioaktiv källa behållare, gamma-röntgen, sköldar, och industriell instrumentering. Den strålskärmning också tjänstgör som kollimatorer och strålskydd vid cancerterapi, samt spruta skydd för radioaktiva injektioner.
Volframlegeringar strålskydd ge dig bästa skydd från skadlig strålning. Möt till AMS 21.014 och ASTM B777 materiell standard, kan vi erbjuda volfram sköldar legering strålning med färdiga maskinbearbetning av CNC enligt kundens ritningar.

Varför använda Volfram Tunga Alloy Strålskydd?

Material
Chemical
Properties

90WNiFe

90WNiCu

92.5WNiFe

95WNiFe

95WNiCu

Density (g/cm3)

17.1

17.0

17.5

18.0

18.0

Hardness (HRC)

25

25

26

27

28

Ultimate Tensile Strength (kpsi)

120

110

115

110

100

Yield Tensile Strength (kpsi)

85

75

80

80

75

Elongation at Break (%)

3

10

7

5

2

Några detaljer om volframlegeringar strålskärmning Appliance


Monochromatic Beam Jalusier
Tjocklek av volfram monokromatisk stråle slutare måste utvärderas utifrån monokromatiska strålar specifikationerna för varje strålröret. I de monokromatiska stationerna, kan strålen stoppas den nedströms väggen av experimentet stationen, där tjockleken av den nedströms belägna väggen är större än eller lika med summan av den kombinerade tjockleken krävs av stoppet och den nedströms belägna väggen hos stationen.
I fallet med volfram integrerade jalusier (vit strålstoppet-mono-balk pass), för den monokromatiska strålöppning en förskjutning av 8 mm eller mer är säker för den externa bremsstrahlung strålen från kanten av mono-öppningen för att minimera överhörning . För bly öppningarna, är denna förskjutning 15 mm.

Geologging
Geologging är ett prospekteringsbolag teknik som används främst inom olje-och gasindustrin. Det är också känt som trådbunden avverkning och borrhål loggning. En gammastråle källa sänks in i ett borrhål och strålningen tränger in rock strata. Dessa data kan sedan analyseras för att bestämma huruvida insättningar av gas eller olja är närvarande. Volframlegeringar används för att skärma den radioaktiva källan och att fungera som en kollimator för gamma strålen.

Rörledning inspektion Gamma
strålning används för att inspektera svetsar och att detektera sprickor i rörledningar. En gamma-källa är monterad på en hjulförsedd fjärrstyrd vagn (ibland kallad en "gris") och färdas inuti längden av röret. Volfram kollimator används för att rikta strålningen mot målet, medan den radioaktiva källan är inrymd inuti volfram skärmning.

industriell radiografi
Industriell radiografi använder gammastrålning för att upptäcka strukturella fel i material som metall och betong. Som rörledning inspektion, använder utrustningen volfram skärmning tillsammans med en volfram kollimator.
Tjocklek, densitet och nivån mäta radioaktiva strålkällor används i industriella processer för att mäta tjocklek, densitet och nivåer av material under produktion, t.ex. papper, plastfilm, stålplåt eller ytbeläggningar. Materialet passerar mellan en radioaktiv källa, som är inrymt i volframlegeringar, och en detektor. Styrkan av detektorn signalen används för att mäta tjockleken, densiteten eller nivån hos materialet.

Homeland Security och gränskontroll
Den genomslagskraft av strålning har också tagits i bruk i kampen mot terrorismen. Homeland Security industrin har utformat skannrar som använder gammastrålning för att upptäcka föremål i lastcontainrar eller flygbolag bagage.
De radioaktiva källor är mycket starka och kräver volfram skärmning skydda säkerhetspersonal och allmänheten från strålning. En volfram kollimator krävs också för att rikta gammastrålning på dess mål.

Strålskydd används vid cancerbehandling
Volfram tunga legeringar används vanligen för maskinen behöver intensitetsmodulerad strålning, som kunde skydda frisk hud vävnad under cancerbehandling. Det kan vara till hjälp för att rädda liv genom att eliminera cancerceller och skydda omgivande frisk vävnad.

           tungsten alloy radiation shielding                                         tungsten alloy radiation shielding

Om du har något intresse för denna produkt är du välkommen att berätta för dina frågor eller förfrågningar via e-post tillsales@chinatungsten.com, eller per telefon 86 592 512 9696. Vi är redo att erbjuda våra kvalificerade produkter och god service till dig när som helst.


Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten Group>   [Workshop]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdenum Wire]  [Dart barrels]  [Tungsten Wire]   [Tungsten Bars/Rods]   [Paper Weight]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbides]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [Tungsten Wire]  [Tungsten Heater]  [Tungsten Powder]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Copper Tungsten][Darts Wholesale] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Jewelry]  [Tungsten Fishing]
    [Metals Price]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved