chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Du tittar: Hem >>Volframlegeringar fordon ballast

Volframlegeringar fordon Ballast

Drivrutiner rapporterar genomgående att de kan känna skillnader i hur en bil handtag på banan om vikten på en given hjul varierar endast ett par pounds. Fininställning en bil till ett givet spår är en mycket besvärlig och tidskrävande pärs med konventionella vikter blyplatta. Volframlegeringar fordon ballast som block form erbjuder upp till 50% mer vikt i en given volym, med den extra fördelar direkt fastsättning via gängade hål eller thru-bultning och friheten från deformation. Den höga tätheten av whas tillåter vikter som placeras i den nedre halvan av NASCAR rör viktinställning, effektivt sänka den totala tyngdpunkten för bättre hantering. Volfram tunga legering fordon ballast har en specialiserad linje av racing vikter för dessa tillämpningar.
(You can get more information from http://en.wikipedia.org/wiki/Sailing_ballast.)

Skäl att välja volfram tung legering som ballast

Volframlegeringar fordon ballast av racerbil har nu blivit den mest populära materialet för ballast, på grund av dess främsta fördelar som följer:

högsta densiteten
volfram fordon ballast i hela ramen för en racerbil är bra att optimera prestanda racerbil under racing framsteg som bidrar till bättre kontroll av bilens rörelse.

Hög draghållfasthet och god kryphållfasthet
Volframlegeringar fordon ballast har hög draghållfasthet och god kryphållfasthet med en hög massa / storleksförhållande, så det kommer att vara idealisk för att arbeta i ett begränsat utrymme. Dess höga densitet ger också ökad känslighet genom att öka kontrollen av lastfördelningen.

bearbetas enkelt
Volfram fordon ballast är också lätt machineable vilket ger konstruktörer större flexibilitet vid beslut om den slutliga formen av komponenter och designers erbjuder flera fördelar jämfört med konventionell balans material, t.ex. bly eller stål.

Chinatungsten Onlines volframlegeringar kan användas i:

Automotive

Hög miljöanpassning, lägre bränsleförbrukning och bättre elektronik för mer komfort och säkerhet i moderna fordon ställer höga krav på Applied Materials. Volfram och molybden produkter från Chinatungsten tillverkad av hög prestanda material vidare till nya nivåer av prestation och garanterar maximal effektivitet.

Ökande driftstemperaturer och kompakt, platsbesparande design är kraven från motorgenerationer i framtiden. Högpresterande volfram och molybden produkter är bäst lämpade för applikationer i motorer på grund av deras mekaniska, kemiska, fysikaliska och tribologiska egenskaper. Komponenter tillverkade av volfram tunga legering med densitet upp till 18,5 g/cm3 är väl lämpade för högeffektiv vevaxel och vikter racing, svänghjul vikter balans i standardbilar i racing, sjöfart eller den industriella motorn sektorn. 

Motor Sport

De minsta vikt kraven på motorsport formler ofta träffade lätthet som mer exotiska material ger designers möjlighet att skapa lättare och starkare komponenter i sökandet efter bättre prestanda.
Lägga Chinatungsten Onlines volframlegeringar vikt fordon ballast bidrar till att ge konkurrensfördelar genom att ge möjligheten att lägga till ballast inom trånga utrymmen på exakt rätt plats att både trimma viktfördelning och sänka tyngdpunkten av en tävling bil och ändå uppfyller minimivikten krav.
En lägre tyngdpunkt kan också uppnås genom att lägga till plattor volfram skid, som också skyddar de nedre delarna av chassit, särskilt viktigt i F1, där en åkbar höjd övervakning planka används.

motorer

På grund av dess mycket hög densitet, är Chinatungsten Onlines volfram tunga legering fordon ballast ett idealiskt material för att undertrycka vibrationer i statiska eller rörliga komponenter. Ansökningar om Chinatungsten Onlines volfram tunga legering inkluderar:
Vevaxlar, kolvar och spakar redskap i högpresterande bilar, turbinblad, volframlegering svänghjul vikter.
 

hjulvikter

Volframlegeringar svänghjul vikter faller ofta utanför bil hjul, vilket leder till att leda förorening av miljön.
Det är en blomstrande marknad för blyfria hjulvikter. Europeiska och japanska biltillverkare har redan bytt till blyfria hjulvikter och amerikanska biltillverkare för närvarande i färd med att göra övergången. Asiatiska biltillverkare nu i första hand använda volframlegeringar svänghjul vikter. Volframlegeringar svänghjul vikter används mycket i Europa och USA biltillverkare använder vikter volframlegeringar för bilar avsedda för export till Europa.

Volfram tunga legering blir mer och mer populärt för motvikt, balansvikter för svänghjul, ballast för F1 formel bil, racing vikter, dynamisk balansering, etc. Det är det bästa materialet för volframlegeringar för balanseringsvikt och har allmänt kända och tillämpas.

Alla typer av krav kan rymmas inom Chinatungsten online organisation och kvalitetsstandarder och kundservicen förblir konsekvent för varje typ av kund.


 

 tungsten heavy alloy vehicle ballast tungsten heavy alloy vehicle ballasttungsten heavy alloy vehicle ballast

Vi tillverkar och erbjuder volfram tunga ballast legering fordon under många år. Alla förfrågningar kommer att välkomnas av e-post sales@chinatungsten.com eller ring oss at: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

 

 


Media Center>   [Information Bank]  [Dictionary of tungsten]  [Products Pictures' Bank]  [Live Video of Processing]  [Videos of Machining]  [Catalogs]
Ours Teams>   [Journey to Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 Spring Festival]  [2007 Spring Festival]  [Outside]  [2008 Spring Festival]  [2009 Xmas]
Chinatungsten Group>   [Workshop]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-日本語]   [Molybdenum Wire]  [Dart barrels]  [Tungsten Wire]   [Tungsten Bars/Rods]   [Paper Weight]
    [China Tungsten ]  [Tungsten Carbides]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [Tungsten Wire]  [Tungsten Heater]  [Tungsten Powder]
    [Bucking Bars]  [Tungsten Alloy]  [Copper Tungsten][Darts Wholesale] [Tungsten Wikipedia]  [Tungsten Carbide Jewelry]  [Tungsten Fishing]
    [Metals Price]  [Xiamen Tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved