ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legering til Svejsning >>Wolfram legering Rod med Moly

Wolfram legering Rod med Moly

Wolfram legering Rod med Moly Indledning:

wolfram-legering stang med molyWolfram-legering stang med moly er en høj densitet, wolfram-baseret materiale fremstillet ved pulvermetallurgiteknikker. Wolfram legeret stang med Moly ligner for en type af kendte mærke stang til svejsning, som har tre slags applikationer:
Inklusive:
 • Wolfram-legering stang med Moly Ekstrudering Dies
 • Wolfram-legering stang med Moly trykstøbning komponenter
 • Wolfram-legering stang med Moly varmnitning, Electrical Upsetting og Electroforging

 • Wolfram legering Rod med Moly Bruges i Ekstrudering Dies

  Wolfram-legering stang med Moly er meget brugt til matricer i ekstrudering af metaller, især kobberbaserede legeringer, der kan tilvejebringe væsentlig længere levetid end de mere traditionelle die materialer. Wolfram-legering stang med Moly til svejsning er et særlig nyttigt materiale til trykstøbning værktøj, især til støbning af aluminium og messing. Specifikke anvendelser, såsom dem vist nedenfor aktivere de økonomiske fordele ved wolfram legering stang med Moly til svejsning:
  a) Dies, kerner og hjælpekomponenter til messing eller jernholdige trykstøbning hvor lang levetid er nødvendig.
  b) Dies og kerner til messing eller jernholdige trykstøbning hvor gode støbeoverflader er et krav for at reducere efterfølgende efterbehandling omkostninger.
  c) Kerner og dø skær til aluminium trykstøbning som ville lodde eller erodere når lavet af stål.
  d) Kerner og dø indsatse placeret atheavy sektioner af en støbning, hvor ekstra køleeffekt er påkrævet for at reducere eller eliminere krympning porøsitet.
  e) Facadebeklædning anvendes af TIG-svejsning på kritiske områder af stål dør udsat for erosion, når de anvendes til aluminium trykstøbning.
  f) God bearbejdelighed, hvilket letter fremstillingen af ​​komplekse former og die-genbrug af wolfram-legering stang med Moly.

  Vi kan tilbyde alle former for wolfram legering stang til svejsning ligner en form for kendte mærke stang i henhold til dine krav. Vores wolfram legering stang har lignende eller endnu bedre egenskaber.

  Wolfram legering Rod med Moly Bruges i Hot nitning, Elektrisk Upsetting og Electroforming

  dør støbning komponenter
  Wolfram-legering stang med Moly er et særlig nyttigt materiale at fremstille trykformning værktøj, især til støbning af aluminium og messing.
  I disse processer bliver varme, der genereres gennem kontaktmodstanden af ​​en matrice / elektrode og ved passage af strøm gennem komponenten. Tilstrækkelig varme genereres til at løfte materialet til en plastisk tilstand og tryk påføres på forfalske eller fortrænger materialet i nogle forudbestemt form eller form.
  a) Høj styrke i kompression
  b) Høj hårdhed ved forhøjet temperatur
  c) Lav elektrisk og termisk ledningsevne
  d) God modstandsdygtighed overfor oxidation ved forhøjet temperatur
  e) Modstand mod stikning til at arbejde under stiftelse er ideelt til denne ansøgning, og vil give lang levetid, når den komponent overflader er glatte og regelmæssige. Hvis wolfram legering stang med Moly komponentmaterialer har en ru og uregelmæssig overflade, kan fastklæbning forekomme mellem elektrode og forstyrret position af komponenterne.

  Typiske egenskaber for tungstenlegering Rod med Moly

  wolfram-legering stang med moly
  massefylde:  17.3 gm/cm3
  Hårdhed:  32 HRC 
  Trækbrudstyrke: 960MN/m2 
  0,2% Proof Stress: 600MN/m2 
  forlængelse on 24mm:  6% 

  Hvis du ønsker at vide mere information om wolfram legering stang med Moly, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 0086 592 5129696.

  Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
  Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
  sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
   Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
  Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved