ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy smykker >>Tungsten Vielsesringe

Tungsten Vielsesringe

Wolfram vielsesringe eller wolfram bryllup bands er lavet af tungsten metal og hårdmetal pulver og er dannet sammen om at skabe den mest ønskelige poleret wolfram vielsesring på markedet.

Tungsten vielsesring er næsten uforgængelige og kan kun blive beskadiget af ekstreme foranstaltninger, ligesom slid fra diamanter eller korund. Derfor kan aktiviteter, som normalt ville kræve fjernelse af vielsesringe for deres beskyttelse udføres uden om af brugeren. Wolfram materiale ser nye for livet af ringen og deres holdbarhed med lav vedligeholdelse er virkelig den perfekte ægteskab af styrke, stil, holdbarhed og komfort.

Wolfram vielsesringe er den hurtige stigende stjerne i smykker markedet, som er et glimrende valg for mænds vielsesringe og kvinders vielsesringe ens. Disse vielsesringe er meget holdbare og i stand til at holde den polerede glans længere end andre typer af ringe. Desuden wolfram materiale ringe og bands er både moderne og praktiske.

Mænds wolfram bryllup bands er unikke i styling, og kombineret med elasticitet og ridser af wolfram, disse designer for mænds wolfram ringe er højdepunktet af high fashion betød til hverdagsbrug. Wolfram bryllup bands for mænd er den perfekte kombination af form og funktion. Chinatungsten bredt udvalg af stilarter og prisklasser garanterer kunderne ville finde wolfram bryllup band til perfekt repræsentere den evige bond dig og din elskede aktie. Du couldl finde forskellige stilarter, såsom 8mm bredde, 9mm bredde, og endda et par i 10 mm bredde. Den mest popylar stil for mænd nu er 8mm bredde.

wolfram vielsesring wolfram vedhæng wolfram legering vedhæng
 Tungsten Vielsesringe-01  Tungsten Vielsesringe-02  Tungsten Vielsesringe-03
wolfram legering vedhæng wolfram legering vedhæng wolfram legering vedhæng
  Tungsten Wedding Band-04 Tungsten Wedding Band-05 Tungsten Wedding Band-06

Du kan finde mere information om wolfram produkter på Wolfram legering.
Hvis du har nogen interesse i wolfram vielsesringe, wolfram vielsesring, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring til os: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Wolfram Ringe| Wolfram Band| Wolfram Scan Guld Ring
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved